Овен Краен ден на месеца, но не окончателен краен ден,

...
Овен Краен ден на месеца, но не окончателен краен ден,
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за 31 октомври

Овен
Краен ден на месеца, само че не финален краен ден, тъй че постоянно имате още един късмет да се справите. Остава да си извършите лист с всички неща, които би трябвало да приключите и... Започвайте!
Телец
Кой е значимият различен за вас? Основен въпрос, на който, кой знае за какво, тъкмо през днешния ден имате потребност да отговорите. Е, да, светът не се върти към вас.
Близнаци
Ден за нареждане, почистване и купища дреболии. Щастието ви се крие в хиляди дребни частички и може би по тази причина по този начин усърдно почиствате и се пробвате да въведете ред. Днес обаче се доверете на един по-висш ред.
Рак
Още един месец завършва, само че за вас с положителни страсти. Можете да се потупате по рамото за нещата, които си позволихте през този месец, само че най-много за това, че успявате да погледнете от отдалеченост. Хубав ден за творчество.
Лъв
Октомври като че ли изтече сред пръстите ви и в този момент е време за вътрешна работа и интроспекция. Какво загубихте и кое ви направи по-силни? Ден да потърсите (и намерите) опорната си точка тъкмо в този миг!
Дева
Може даже да не забележите, че е краят на месеца, толкоз доста неща и то преливащи се едно в друго, имате за извършване. Дайте късмет на приятелите си да ви изненадат.
Везни
Зад всяко предпочитание стои нужда от развиване. Хубаво е да помислите това развиване в каква посока е и да я следвате с присъщата си целенасоченост.
Скорпион
Хубав ден да изпратите месеца и да вдишате свободно. Хубаво е да не сте прекомерно капризни или пък прекомерно предизвикателни, просто Бъдете!
Стрелец
Някак леко и незабелязано ще се оттеглите и ще си се движите в личната си орбита. Ден за вътрешна работа и равносметка. Доверете се на Висшия си Аз.
Козирог
Заедно е вашата дума за през днешния ден. Важно ще ви е да намерите сродни души и хора, с които споделяте обща идея. Ще ви вълнуват всемирен въпроси. Ден за огромни задачи, решаващи бъдещето.
Водолей
Реализация и нови проекти ви предлага последният ден на октомври. Огледайте деликатно ситуацията, в което се намирате и... Изненадайте всички. Рискувайте, най-малкото ще спечелите опит.
Риби
Ще се почувствате необяснимо свободни и окрилени. Ден за пътувания и завършения. Дайте шир на душата си, а тя ще ви достави с криле.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР