Овен Кошмари в къщата Жената Овен е чаровна, неустоима и…

...
Овен Кошмари в къщата Жената Овен е чаровна, неустоима и…
Коментари Харесай

Кои са най-големите усойници на зодиака?

Овен

Кошмари в къщата

Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква съдбовна неточност сте направили. Прелестното витално творение последователно става нападателно, безсрамно и несъобразително. 



Телец

Змия удушвач

С жена Телец елементарно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и доста взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Ще ви разреши да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А би трябвало да сте доста самоуверен или ужасно малоумен, с цел да го извършите. 

Близнак

Силфидата на зодиака

Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен даже и в името на същинската обич. Отнемеш ли му крилата - умира. Нещо такова са и дамите Близнаци. В един миг е пеперудка - бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в идващия се трансформира в белобрад академик и чете книги за квантовата механика.

Рак

Обсебваща

Семейството е номер едно за нея, по тази причина не сключвайте брак със напълно млада жена Рак. Тя евентуално ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от обич. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще желае да ви промени. Доста е злопаметна, само че помни единствено вашите провинения.

Лъв

Не ти късаш с нея!

Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Трябва да сте наясно, че с нея не може вие да скъсате. Тя споделя по кое време и по какъв начин става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя в действителност е любовта на живота ви. Има мощно собственическо възприятие, по тази причина се примирете с мисълта, че сте нейна движимост.

Дева

Аптекарка, а не жена

Ако всички недоволства от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за общуване – в противен случай, от това стават по-нервни. 

Везни

Харчи доста

Първо, Везната има склонността да се скатава. Ако нещо от домашната работа не й изнася, не очаквайте да го свърши, даже и да е дала обещание. Второ, доста е влюбчива и нищо чудно са се окажете неизгодният ъгъл в тъпоъгълен триъгълник. И харчи доста, тъй като обича красивите облекла, коли и движимости.

Скорпион

Коварна пепелянка

Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на дамите Скорпиони. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, тъй като са огромни ревнивки. Какво положително да кажем за тях: правилни и буйни любовници са.

Стрелец
 Вижте вашия ЗЛОВЕЩ зодиак! Вижте вашия ЗЛОВЕЩ зодиак!
Овен - Змей Горянин Змеят Горянин е емоционален и от устата му постоянно се изливат огън и жупел. Неговата летяща, пълзяща и огнена самоув...

Гърмяща змия с шизофрения

Тя няма да се прилепи към вас. Ако ви стиска да я следвате, ще ви одобри. Ако някое от заниманията й не ви изнася, би трябвало единствено да изчакате. Жената Стрелец ги сменя като носни кърпички. Казват, че по този начин прави и с мъжете. Опасна е като гърмяща змия с шизофрения. Добрата вест е, че не е нужно да й свирите на флейта - тя не държи да я наричате “мило ” и да й гукате любовно.

Козирог

Боа, погълнала слон

Ако сте състоятелен и почитан мъж в разцвета на своите сили, имате късмет да станете нейна плячка. От една страна, това не е зле. Щом станете “от нейните хора ”, ще попаднете под доживотната й настойчивост. Ако не й противоречите и сте послушни, може да си живеете добре с нея.

Водолей
 В какво сме най-силни съгласно зодията? В какво сме най-силни съгласно зодията?
Овен – отказването Овенът може и да даде шанс-два, само че щом продължава да се усеща неприятно, просто споделя край. Той не се боязън...

Ледената кралица

От любовната връзка с жена Водолей лъха студ като от двореца на Ледената кралица. Поне първоначално. Тя не се издава даже и да обича. Не понася излияния или прекомерно сантиментални лиготии. Не робува на нито едно човешко предписание или табу. Изобщо - ни се води, ни се кара. 



Риби

Русалка с отровни зъби

Най-женствените дами, най-примамливите риби в любовното море са дамите, родени под знака на Риби. Та са като русалкови вампири, които ви примамват единствено с цел да впият отровни зъби в шията ви или с цел да ви удавят в сълзите си. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР