Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които

...
Овен Kaрате се едва ли не с всички, в които
Коментари Харесай

Скорпион: Направили сте всичко, което е било по силите Ви, Телец: Животът е в разгара си

Овен
Kaрате се надали не с всички, в които разговаряте, въпреки че не желаете да се случи нищо сходно. Забележките Ви са язвителни, шегите - обидни, а въпросите - нетактични. Освен това неутолимата жадност за другарство Ви тласка към нови контакти, тъй че денят безусловно ще се състои от огромни и дребни спорове, пререкания и недоразумения. Имате потребност от най-малко няколко часа, които да прекарате уединено със себе си, с цел да разберете дори не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за непознатите отрицателни страсти. Разходка в парка към обяд може да стане чудесно лекарство от доста неприятности.

Телец
Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до много крайни неща, само че като се има поради Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и креативен да методите към обикновено обмисляне на естествен и постоянен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да извършите това. Освен това, не се ли пробвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци
Най-главното е, да се надявате и да вярвате. Колкото по-силни бъдат тези усеща, толкоз е по-голяма вероятността, фантазиите Ви, по отношение на Вашия обичан човек да се осъществен. За страдание с нищо повече няма да можете да помогнете за сбъдване на Вашето предпочитание. Само вяра и религия, религия и вяра.

Рак
Днес би трябвало да се доверите на своята вътрешен глас и да извършите всичко в цялостно сходство с това, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разсъдъка, несъмнено, също не би трябвало да се пренебрегва, само че в случай че внезапно се окаже в спор с интуицията, на нея, като на обичана дама, би трябвало да бъдат дадени желания!

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.

Дева
Съвместният труд през днешния ден няма да Ви сближи с нищо – единствено ще провокира неспокойствие. Така че в случай че в проектите Ви има задача, да се харесате на някого, по-добре е да предпочетете взаимния отдих. Това дори е и по- прелестно...

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Денят е извънредно подобаващ за решение на ексцентрични задания, изискващи изключително, креативно отношение. Изпълнени сте с решителност и сила и няма бариера, която не бихте могли да преодолеете. Не един път ще се основават обстановки, в които ще можете да проявявате лидерски качества. Не минавайте в сянка и не се опасявайте да привлечете вниманието на към себе си. Много добре ще преминат светските мероприятия и изявите Ви ще бъдат сполучливи. Единственото, с което никога не би трябвало да се занимавате, това е решаването на комплицирани финансови въпроси. Когато нещата опират до пари, и логиката и интуицията ще са неприятни помощници.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще изиска да вложите най-много старания, с цел да можете дружно да решите някакъв проблем. Ако не положите тези старания, решаването ще бъде много по- комплицирано, а значи, че и във вашите връзки ще има някакво напрежение.

Водолей
Позитивните трендове последователно набират сили, по тази причина по-рано от обяд не би трябвало да стартирате да се занимавате с дейна активност. Не се опасявайте! Ще съумеете да се справите с всичко запланувано, дори и да не започнете да действате от рано сутринта. Възможностите Ви ще се усилят доста, с помощта на съидейници и остарели другари, които ненадейно ще припомнят за себе си.. Вероятни са разногласия с по-възрастни родственици, само че до спорове няма да се стигне, или най-малко това няма да стане, с помощта на Вас. Дипломатическият гений на Водолеите през днешния ден ще откри почтено приложение.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР