Овен Каквото трябва да направите днес - направете го. Нищо

...
Овен Каквото трябва да направите днес - направете го. Нищо
Коментари Харесай

Неочаквана печалба за две зодии, лесна победа за трета



Овен

Каквото би трябвало да извършите през днешния ден - направете го. Нищо не отлагайте за идващите дни. Те няма да ви донесат нито повече светлина, нито по-добри условия. Започнете деня плътно и съществено, прегледайте главните си задания и до обяд свършете всичко, изостанало от предходната седмица. Ако имате запланувани срещи и те са в предобедните часове, постарайте се да преминете през тях без разтърсвания и взимане на решения.

Телец

Започнете седмицата доста плътно и съществено. Денят е подобаващ за начало на печеливши комбинации. Мислете с материални категории и числа. Този понеделник, обратно на общоприетото, е подобаващ за заеми, за изтегляне на заеми, за печелене на пари от свои и непознати планове. След обяд нещата към вас ще влязат в нормалния си темп и ще работите по-резултатно. Ще се намерите пред опция за огромна покупка, обвързвана с деловата ви активност.

Близнаци

Ако това, което ви е неприятно, прехвърлите на други хора, денят ще премине доста леко и няма да имате никакви проблеми. В деловата ви активност през днешния ден ще имате приятни моменти - ще ви се издължат длъжници, ще получите непредвидена облага. Понеделникът ви дава обещание една приятна седмица, в случай че сте спокойни и действате невъзмутимо. Не позволявайте да ви притискат тъкмо през днешния ден с виновни решения.

Рак

Денят ще ви даде благоприятни условия за облага. Ще тичате в две направления, ще тъчете на два стана и доста малко време ще ви остава за околните ви и за самите вас. Има заплаха ваши остарели неточности да излязат нескрито, по тази причина доста внимавайте кого и къде каните. В никакъв случай няма да се измъкнете от обещанията си, без значение на кого са дадени. Пробвайте се и на нова или спомагателна работа. Много е евентуално да имате мотиви за наслада в фамилията си.

Лъв

Направете всичко допустимо да спрете пробойните във финансите. Днес не правете огромни покупки, не вземайте пари назаем и се погрижете за здравето си. Това е най-важното, което би трябвало да ви води при започване на седмицата. Трудно ще изпълнявате обещанията си, по тази причина не влизайте в конкретика по време на договаряния и не потъвайте в пояснения за какво " това " не може да стане. В следобедните часове се постарайте да отидете където ви се желае.

Дева

Не пропилявайте време за бягане по непознати задания. Най-доброто за вас ще е да работите за себе си. Ако нещо не извършите, ще чуете неприятни приказки. Днес след обяд, а също и вечерта евентуално ще ви се отвори врата за нещо или за някъде, само че в случай че не реагирате стремително, доста бързо ще се затвори. С времето ще разбирате какво сте изпуснали поради бавната си реакция или съмнението. Решете се на смяна, ще е за положително.

Везни

Денят ви предлага лесни победи. Бързо ще надделеете над конкуренцията и това ще ви повдигне самочувствието. Тези от вас, които ще се явяват на изявленията за работа, би трябвало да го създадат в предобедните часове. Следобедът ще бъде по-изморителен и нерешителен. Ако имате юридически усложнения, през днешния ден ще намерите юрист или човек, който ще ви показва сполучливо. Началото на седмицата е мощно, използвайте го.

Скорпион

Днес се натоварете повече, поемете риска, тъй като той ще ви възнагради богато още в идващите няколко дни. Не плащайте авансово за обещана услуга или за инвестиция, която ви се разказва като прекомерно добра, бъдете внимателни с даването на пари, изключително в този понеделник. След обяд ще ви тръгне повече и на работа, и на обич. Предложенията за спомагателен ангажимент, които ще получите, няма да ви затруднят.

Стрелец

Понеделникът идва с благоприятни условия за нова работа, а в случай че сте безработни, още през днешния ден ще имате опция да започнете мечтана активност. Тези от вас, които са със личен бизнес, е добре да не демонстрират огромни искания нито на работното място, нито в дома си. Каквото и да извършите, все ще има забележки, по тази причина не се опитвайте да сте съвършени. В следобедните часове проведете диалог с сътрудниците си за организацията на работата и за пари.

Козирог

Днес не прекъсвайте връзки и работа, изключително в случай че още не сте се ориентирали добре. Ще се справите с натоварването си, а то ще е доста огромно, и ще съумеете да подготвите някои неща за идващия ден. Денят ви предлага доста нови контакти, които бързо ще прераснат в трайни връзки. Възобновявате остарели, само че няма да пренебрегнете нито един от новите контакти. Някои от декемврийските Козирози ще си разрешат да теглят заеми.

Водолей

Простирате сили и благоприятни условия в няколко направления и е доста евентуално да получавате придобивки от доста места. В следобедните часове ще оглеждате парцел - евентуално нов дом или офис, и ще сте неспокойни и разколебани в решението си да купувате. Това, което вършиме през днешния ден, ще има отражение върху персоналния ви живот и приятелите. За февруарските Водолеи има възможност от раздробяване на връзки и разбъркване на пластове на работното място.

Риби

Не рискувайте с нищо през този понеделник. Бъдете доста деликатни, някой се пробва да се намести там, където към този момент крепко сте стъпили. Това се отнася даже за персоналния ви живот. Възможни са и здравословни проблеми от напрежението. Ще се наложи освен да извършите пътешестване, което не ви е по сърце, само че и да преглътнете много горчиви неща по отношение на него. Проявете въздържаност и не реагирайте първосигнално, пазете се от страсти.

От sega.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР