Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите

...
Овен Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите
Коментари Харесай

Рак: На прага Ви стои драма и настойчиво чука

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, само че промени в действителност ще има. Незначителни, само че все-пак... И в персоналния живот – също. Впрочем, промени, а не промени, въпреки и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се опасявайте, няма да Ви се случи нищо ужасно!

Телец
Днес ще се доверявате на 200% на своя обичан човек, даже и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се единствено да не се престаравате в тази не лека работа, с цел да не се разстройвате и да не се укорявате по-късно за сходна несъобразителност.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
На прага Ви стои драма и упорито чука, искайки да я пуснете. За благополучие, от дълго време сте разбрали, че не сте длъжни да отваряте вратата, в случай че не желаете да извършите това. Ако всичко това стартира да припомня традиция, замислете се, по какъв начин да станете недостъпни за присъединяване в сходни подиуми. Помнете: Вие сте мобилни и можете да се придвижвате. Не позволявайте непознатите спорове да Ви сковават, или да лимитират свободното Ви напредване. Дайте си опция да изследвате нови територии.

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
За Вас деня може да стане много под напрежение. Бъдете подготвени за това, че дейните дейности няма да донесат стремежи резултат, а набелязаните проекти може да останат неосъществени. Като отплата пред Вас ще се открият нови благоприятни условия, от които просто би трябвало да съумеете да се възползвате. На помощ пък ще пристигна Вашата вътрешен глас. Не би трябвало да обсъждате своята активност с другари или с обичания човек. Съветите, подбудени от най-хубави подбуди, може да се окажат пагубно погрешни. Но пък лека сказка на отвлечена тематика ще усъвършенства Вашето въодушевление, а приятите дреболии ще Ви зарадват ненадейно мощно.

Везни
Между Вас и другите хора не са изключени различия, водещи до недоумение, спорове и отчуждение. Ако става дума за непрекъснато партньорство, не забравяйте, че точно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща мощ. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте непотребен комплекс за малоценност. Ваш дълг е, във всеки миг да следите за спазването на ред, надеждност, вярно обмисляне, правда и методичност в предприеманите дейности.

Скорпион
Преследвайте задачите си безмълвно и неприбързано. Или пък действайте като паяка - час по час плетете паяжина, с цел да постигнете мечтаното. Ако се хвърлите към задачата, игнорирайки загради и помитайки по пътя си недоброжелателите, силите и времето Ви ще бъдат похабени на вятъра. Събирайте парите си и оптимизирайте разноските, като мислите и за утрешния ден, а освен за своите потребности сега. Помнете, че през днешния ден носите отговорност за околните си и се грижете за тяхното благоденствие по този начин, както се грижите за своето. Истината е, че са вероятни компликации, само че превъзмогването им ще Ви помогне да придобиете скъп опит.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
За Вас това няма да е най-лекия и прелестен ден: ще донесе доста недоразумения и неловки обстановки, пораждащи напрежение в връзките. Помнете, че е по силите Ви да запазите мира в фамилията. Наистина, ще се наложи да се постараете много, само че резултатът ще е задоволителен. Романтична среща няма да оправдае Вашите упования, само че пък ще Ви даде опция да узняате нещо ново за себе си. Поради намаленият витален капацитет през днешния ден, би трябвало да сте изключително деликатни към своето самочувствие. Откажете се от нездравословните привички и си спомнете за изгодата от пресните плодове и зеленчуци. Откажете се от консервите.

Водолей
Днес Вашият обичан човек ще стане благополучен собственик на особени права и пълномощия, каквито във връзка с Вас няма никой различен човек, в този голям свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото богатство деликатно и рационално, както прилича на Вашата половинка...

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР