Овен Изобретяването на огъня, колелото, терапията и всяко друго диво

...
Овен Изобретяването на огъня, колелото, терапията и всяко друго диво
Коментари Харесай

Каква е тайната сила на всяка зодия

Овен
Изобретяването на огъня, колелото, лечението и всяко друго диво изобретение, което в миналото е служило на човечеството. Овенът е въплътена сила на супергерой и вие сте във вашето най-хаотично положително, когато в действителност отстоявате хората, които се нуждаят. Любовта към себе си, която се трансформира в обич към другите. 
Телец
Когато Елизабет Бенет в „ Гордост и предубеждения “ устоя на най-опустошителните офанзиви поради шарената вероятност за брак с господин Дарси. Тя резервира ум, комизъм и достолепие пред лицето на цялостен публичен неуспех, като че ли знае края на историята - само че не го знае! Честно казано, цялостна полуда е да бъдеш толкоз корав и обмислен пред мизерните, горчиви вести, само че това е суперсилата на Телците. 
Близнаци
Журналистиката като злословия. Вашата свръхестествена дарба да разказвате за човешкия опит, както се случва. Интимността като суперсила. Не губете нищо в превода - или най-малко допустимо минимум. Противоречи на себе си и да се измъкнеш и да дадеш позволение и на други хора да се измъкнат. Най-добрите мозъци от всяко потомство.
Рак
Не се интересувате от директни пътища към славата. По-скоро сте щастливи да постигнете муден, непрекъснат прогрес в свят, захласнат от бърз напредък. Мерил Стрийп. Докато разбирате материалните действителности по своята същина - вашият стопански нюх е заплашителен и съвсем извънреден - вие не можете да бъдете закупени. Вашите обятия могат да излекуват детските контузии. Може би най-хубавият вероятен тип водач.

Лъв
Дженифър Лопес в „ Hustlers “. Дженифър Лопес в действителния живот. Нито звезда, нито инфлуенсър, нито водач - просто звезда. Правите го да наподобява елементарно, тъй като за вас това е по този начин. Това, което можете да извършите, никой различен не може и все пак вдъхновявате другите повече, в сравнение с ги сплашвате. Обичате да бъдете удовлетворени. Печелите доверието на всички още веднъж и още веднъж. Какво съставлява дуализмът тяло-ум, когато сте интегрирано създание от топлота и светлина? Вашата дарба за вяра е извор на добродетел.
Дева
Когато геният и упоритата работа срещат невероятна опция. Бавно ставайки най-уважаваният специалист във вашата област. Видът на постепенния пробив, който избавя животи. Спасяване на живот. Спасяване на душа. Да си мултимилионер и да пазиш душата си. Всъщност в никакъв случай не забравяйте от кое място сте пристигнали. Вдигане на другите с вас. Изнасяне на речи, които хората ще цитират в продължение на десетилетия. Печелите репутацията си на човек, който не страда от простаци. 
Везни
Виждате хубост във всеки, даже във враговете си. Не виждате враговете си като врагове; те са другари, които занапред ще имаш. Просто обичате справедливостта. Знаете по какъв начин да накарате другите хора да се усещат удобно. Хората се усмихват повече към вас. Давате положителни предложения. Когато хората се нуждаят от съвет, те идват при вас, даже в случай че в никакъв случай не сте били в тяхното състояние. Никой не схваща парите толкоз добре, колкото вие. Вашият мозък е вашето сърце и вашето сърце е вашият мозък.
 4-те зодии с непоносими характери 4-те зодии с непоносими характери
Понякога в живота си човек среща хора, с които просто не може да се разбере, колкото и да се пробва. Характерът на човек е извънредно...
Скорпион
Вие сте доказателство, че компетентността, властта и самообладанието могат да съществуват по едно и също време с уязвимостта. Не бягате от личната си тъга. Това, че сте непреклонен, не значи, че нямате усеща. Копелетата не могат да те смирят. Вие сте непреодолими и все пак сте плът и кости. Почти религиозно е какъв брой си човек. Всъщност сте на земята, само че сте забулени в тайнственост и интриги. Можете да командвате тълпата, като вдигате пръст. Бихте могли да извършите даже по-малко и всички отново биха ви почитали.
Стрелец
Развихрен любопитен разум. Рецепта за безредно удивителен Стрелец е една част мъдрец, една част Дядо Коледа, една част Бритни Спиърс. Вие сте необмислен и отворен, кадърен да населявате висините на човешкия капацитет. Имате най-голямата платформа, най-силния глас и най-невинните планове. Не се катерите, а танцувате. Вие сте дъска за визия, която оживява. Няма нищо, в което да сте в действителност неприятни, само че нямате его за това. Не мислите, че сте прекомерно положителни за нищо, заради което сте най-хубавият от нас.
Козирог
 Кои са зодиите, които най-трудно демонстрират любовта си? Кои са зодиите, които най-трудно демонстрират любовта си?
Има хора, които доста елементарно демонстрират своите усеща. Те могат да показват намерено своята обвързаност и да покажат на другите, че д...
Рядко Козирогът се отдава на хаоса, само че в действителност сте добър водач. Може да ви се довери властта, тъй като не я търсите поради себе си. Вие сте от приятелите, чието ръководство на вашите персонални граници кара всички във вашия живот да се усещат в сигурност. Не се страхувате да бъдете никой, което ви прави толкоз невероятни.
Водолей
Опра Уинфри. Имате способността да изграждате мостове даже след генерации люта омраза. Можете да намерите ново значение в остарели кавички. Ти си талант. Вие въплъщавате бъдещето и движите обществото напред. Не се страхувате от борба, тъй като в никакъв случай не се притеснявате да изглеждате неуместно. Никога не изглеждаш неуместно. Изберете две разнообразни професии; по някакъв метод сте положителни и в двамата. Ако е задоволително добър за всички останали, е задоволително добър и за вас. (И, назад, това, което е задоволително положително за вас, покачва стандарта на това, което е задоволително за всички.) Равенство. Ще умрете, защитавайки правата на хора, които в никакъв случай не сте срещали. Обичате хората и обичате пространството от хората. 
Риби
Русалки. Духът, който в миналото е движил всеки композитор, ваятел, дърводелец, бижутер, балетист, концептуален художник и така нататък, с цел да сътвори блажени творби, които отразяват божественото. Самата природа е превъзходна, рибен безпорядък. Красота, която не желае да се възхищаваме. Преобладаващата безкрайност на океана и по какъв начин неговите крайбрежия подхранват развиването на цивилизацията. Интуиция, която наподобява като магия. (Може би в действителност е магия.) Всъщност бихте могли да излекувате света посредством обич.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР