Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително

...
Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително
Коментари Харесай

Близнаци: Звездите Ви обещават благополучен ден

Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното.

Телец
През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.

Близнаци
Звездите Ви дават обещание сполучлив ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи промени, и Вие ще бъдете доста радостни от това. Възможно е в този миг, когато нетърпеливо очаквате сърпрайзите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите сътрудници, съседи и родственици се опасяват от неизвесността и търсят безвредно леговище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че идните промени ще бъдат потребни за всички.

Рак
Способността Ви да мислите ексцентрично и да намирате сполучливи решения във всеки миг в този момент е по-важна от следване на напътствията. Само че до момента в който индивидът, който раздава дилемите е наоколо, не е зле да се преструвате. Но защото планът със своята автентичност ще се отличава от останалите, Вие ще привлечете голямо количество позитивно внимание, а тези, които Ви обкръжават, ще бъдат необикновено възприемчиви към Вапата нова грандиозна концепция. Колкото по-грандиозна, толкоз по-добре!

Лъв
Днес Вашият обичан човек ще си признае, че от край време не му е харесвало в противоположния пол някакво качество, което напълно буйно разцъфтява у Вас. Оказва се, че тъкмо Вие сте го предиздвикали да огледа на това качество по различен метод. Може да бъдете поласкани.

Дева
Ако действате уверено и бързо, може освен да постигнете триумфи, а и да оставите съперниците си доста обратно, спасявайки се по този начин от заплахата да Ви дишат във врата. Важно Ваше предимство ще бъде умеенето Ви да се договаряте тъкмо с тези, които би трябвало, като освен това не проявявате несъразмерна примирителност, а и запазвате възприятието си за лично достолепие. Предстои Ви и едно съществено тестване - може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите усеща могат да се възобновят?....

Везни
Днес на вятъра ще се стараете да информирате своя обичан човек за някаква концепция, и също така да го убедите, че тя за него е доста потребна и значима. За страдание стремежът Ви ще бъде безрезултатен и непрестанно ще имате чувството, че не Ви слуша, а единствено кима безапелационно: „ Да, да, разбрах... ”

Скорпион
Днес има възможност за удачни срещи и другарство с влиятелен човек. Информацията, която ще получите, ще разшири Вашия мироглед и ще добави известна доза оптимизъм. Не е изключена среща с предходна обич. Здравият смисъл чак до вечерта ще Ви защищава от недомислени действия. Някъде след обяд ще нарастне потребността Ви от истинска конюнктура и забавни контакти. Вероятно ще Ви се прииска, да промените типа на активността си сега. В същото време ще придобият значимост домашните работи. Пригответе се, че родителите или домочадието ще стартират да Ви диктуват разпоредбите на държание.

Стрелец
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че неговия свят е рухнал и нищо и в никакъв случай към този момент няма да бъде по този начин, както е било преди. Постарайте се да го успокоите, а и да го убедите, че до момента в който сте до него, нищо неприятно няма да му се случи. Може да не звучи изключително разумно, само че му е нужно.

Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.

Водолей
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР