Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително

...
Овен Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително
Коментари Харесай

Хороскоп 18 февруари: Две зодии много ще се радват

Овен
Изглежда че индивидът, който е общувал с Вас извънредно на настоятелен тематики, желае да придвижи вашите връзки в напълно друга повърхност. Окажете му топъл банкет, само че единствено поради обстоятелството, че жадува доближаване, напълно не сте длъжни да го приемете. Изучете всички разновидности и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от аргументите, заради които този човек по този начин Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на другарство бързо се уголемяват. Отначало ще Ви бъде мъчно да проследявате всичко, само че тъкмо в това ще бъде радостното.

Телец
С убеденост може да кажете, че в живота Ви се случва нещо, за което не знаете, даже и да не можете да го посочите. Но това няма доста да Ви тормози, в случай че индивидът, който сте смятали за собствен съдружник не премине на противоположната страна. Имайте поради и това, че някой може да се пробва да Ви направи прелестна изненада. Работата е в това, че най-хубавото, което може да извършите в тази ситуация е, да запазите успокоение.

Близнаци
Изпълнението на ежедневните Ви отговорности през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или угодлив асистент, с който прелестно да прекарате деня. Това е подобаващ миг, с цел да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с дребните си задължения. Ако организирате курс на лекуване, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с нужните медикаменти няма да съставлява никаква компликация.

Рак
Това, което ще се желае на Вашия обичан човек през днешния ден е, да се запознае със скъпите за Вас хора. Ако смятате, че запознанството ще бъде прелестно и за двете страни, постарайте се да организирате срещата с оптималната действеност, до момента в който ентусиазмът не се е изпарил.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му...

Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот.

В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Това, което чувствате, ще стане явно за близките, тъй че дори и не се опитвайте да скриете своите страсти. Поведениете Ви може да се стори на околните ви хора, с които се виждате всеки ден, малко необичайно, тъй че бъдете откровени. Подгответе ги за това, което им следва да чуят, а по-късно се подгответе и сами, упражнявайки речта си пред огледалото.

Стрелец
Всичко завърши - най-малко за в този момент. Трескавата активност, кипяща на работното място, към този момент е завършила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това напълно не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили, с цел да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може ненадейно да откриете, че би трябвало да отделите време за родственици и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите извънредно топло посрещане.

Козирог
Настроението Ви през днешния ден ще бъде изменчиво. Емоциите Ви ще са прекомерно доста и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си чувства. Избягвайте спонтанните решения. Вместо позитивен резултат може да Ви чака отчаяние. Затова е потребно да се доверявате на своята вътрешен глас, изключително по финансовите въпроси. При общуването с родственици и близки са евентуални проблеми и по тази причина изказвайте своите искания и възражения непосредствено.

Водолей
Трябва да се запасите с самообладание, защото осъществяването на Вашите стремежи се отсрочва. Забавянето Ви нервира не на смешка, само че не би трябвало да давате воля на отрицателните си страсти. Ако те вземат връх над Вас, всичко ще тръгне наобратно. Старайте се да не преувеличавате значимостта на своите проблеми, а при всяка опция мислете за нещо прелестно. Втората половина на деня ще бъде изпълнена с еснафщина и недообмислени неща. Тя ще Ви донесе непредвидени срещи и много неприятни диалози, само че пък вечерта ще получите известие, което доста ще Ви зарадва.

Риби
Предстои Ви ден за интензивно другарство, което ще Ви залее с цялостен поток вести. Те толкоз ще Ви натоварят, че, заради липса на неспособност да обмислите всичко за малко, ще Ви се коства, че денят е на вятъра изгубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези дами, които имат корав темперамент и мъжки метод към живота. Не би трябвало да се дразните, в случай че родителите Ви проявят непотребен интерес към Вашата личност. Намеренията им са положителни, въпреки че от Ваша страна е допустимо да започе скандал. Отклонете диалога.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР