Овен Интересен и много емоционален ще бъде денят ви. Ще

...
Овен Интересен и много емоционален ще бъде денят ви. Ще
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 18.03.2018 г.


Овен

Интересен и доста прочувствен ще бъде денят ви. Ще се срещнете с другари, с които не сте се виждали от много време. Ще разберете и на кой можете да имате цялостно доверие и поддръжка. Сложете ред в дома си.

Телец

Днес се отдайте на заслужена отмора и не мислете за проблеми и задания, които ви чакат през новата работна седмица. Прекарайте повече време със фамилията си. Не правете разноски за ненужни движимости.

Близнаци

Днес ще ви изненадат посетители, които ще объркат проектите ви за деня, само че в последна сметка това единствено ще ви увеличи настроението и ще имате опция да се отпуснете и да се забавлявате. Отделете време и за най-малките членове на фамилията.

Рак

Не оставайте у дома през този ден. Приемете покана за другарска среща или посетете културно мероприятие. Не допускайте до себе си хора, които по някакъв метод ви натоварват душевен.

Лъв

Не правете някакви фрапантни промени в домашната конюнктура, защото ще зародят непредвидени проблеми и няма да можете да се отдадете на по този начин мечтаната от вас отмора. Не забравяйте за обещано заричане към ваш непосредствен.

Дева

Ще свършите всички набелязани от вас задания още сутринта и ще имате опция да отделите време и за отмора и среща с обичани хора. Не поемайте на дълъг път. Възможни са хронични болежки.

Везни

Този ден ще е сполучлив за вас. Възможно е да предприемете пътешестване. Ще е вълнуващо, в случай че сте в компанията на другари и обичани хора. Неочаквани парични приходи - върнат заем или завещание.

Скорпион

Въпреки почивния ден ще сте много ангажирани. Не забравяйте за обещано заричане. Отделете повече време на фамилията си. Необвързаните ще срещнат огромната си обич. Не прекалявайте с пикантни храни, с цел да нямате здравословни проблеми.

Стрелец

През този ден отдайте цялото си внимание и обич на най-близките си. Направете им приятна изненада. Не давайте заеми и внимавайте да не станете жертва на машинация или кражба.

Козирог

Твърде евентуално е част от вас да създадат малко пътешестване през днешния ден. Други няма да променят на прословутата си продуктивност и ще се заловят с промени в домашната конюнктура. Противоречия с интимния сътрудник.

Водолей

Денят ви ще премине в диалози с другари или обичани занимания вкъщи. Ако сте обвързани – връзката ви ще се задълбочи и ще постигнете по-добра връзка с колегата, за необвързаните – евентуално е да срещнат нова обич.

Риби

Очаквайте развиване в обществен проект през днешния ден. Ще се появят нови и забавни хора в живота ви. Стимулирайте интелекта си посредством забавни диалози. Починете си, тъй като ви чака интензивна седмица.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР