Овен Имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева

...
Овен Имате спешна нужда да се научите да управлявате гнева
Коментари Харесай

Най-неприятната черта на всяка ЗОДИЯ

Овен

Имате незабавна потребност да се научите да управлявате гнева си. Потискайки я, тя единствено може да избухне в несъответствуващите моменти.

Телец

Телци, вие желаете да запазите всичко и всички такива, каквито на вас ви харесват. И когато това не се случи, вие можете да станете в действителност неприятни.



Близнаци

Близнаци, имате мнение по всеки един въпрос, доста мъчно е да ви затворят устата, а още по-трудно е да ви убедят в противното на това, което сте приели за безспорна истина.

Рак

С прекомерно развития си майчински инстинкт и желанието да обгрижвате всички, вие търсите хора, които имат потребност от непрекъсната грижа, а това доста бързо прераства в отнемане.

Лъв

Вие просто постоянно да сте в светлините на прожекторите и сте способни да извършите драма, единствено с цел да заситите желанието си за зрелища. Независимо по какъв начин се усещат всички останали.

Дева

Според вас самите сте грижовни и отдадени на околните си, само че в действителност сте дотолкоз захласнати от концепцията всичко да е съвършено, че не можете да не планирате живота даже на околните си.

Везни

Макар и състрадателни и обективни, потискането на същинските усеща, натрупа доста негативни страсти, които има заплаха да изскочат в най-неподходящия миг.

Скорпион
Кои са най-привлекателните черти във всяка зодия?
Овен Овенът има вътрешна мощ и самонадеяност, които се трансформират в топлота и отдаване най-много в спалнята, а това ги прави доста...
Прочети повече
Вие ритежавате рисков сексапил и всяка връзка с вас може да е много рискована, тъй като на моменти сте напряко плашещи.

Стрелец

Ако някой ви засегне, най-лесно е да сте студени. Не желаете да имате последната дума, просто изчезвате и не се интересувате от никого повече.

Козирог

Не просто не обичате да сте сами, даже държите да има тълпи към вас, осоено когато са хора, които мислят и усещат като вас. Когато обаче не са такива хора, бързо минават в рубрика " Врагове ".
Зодиите, които имат оракулски качества
Астролозите са съумели да намерят връзка даже сред пророческите сънища и няколко от зодиите, за които се оказва съгласно тях, че са много...
Прочети повече
Водолей

Вие можете да бъдете страхотни егоисти, които биха употребявали всеки, с цел да реализиран своето - вашата цел постоянно е с цената на всичко.

Риби

Вие просто не спирате да натяквате какъв брой сте най-хубави или най-страдащи. Вашата податливост да се самосъжалявате цели главно да вменява виновност на всички към вас. Макар и подсъзнателно през половината време.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР