ОВЕН и РАК Овните са страшно откровени и праволинейни и

...
ОВЕН и РАК Овните са страшно откровени и праволинейни и
Коментари Харесай

Тези ЗОДИИ просто нямат никакъв шанс да бъдат двойка

ОВЕН и РАК

Овните са ужасно откровени и праволинейни и общо взето вършат какво си желаят, а това е да се работи бързо, тъй като постоянно имат планувани доста неща и не обичат загубата на време.

От своя страна на рака ще му е много мъчно да разбере тази внезапна и груба натура на овена, тъй че да взаимодействат дружно. Тe са доста чувствителни и обичат да има кой да се грижи за тях, до момента в който на овните просто няма да им стигне търпението.



ТЕЛЕЦ и СТРЕЛЕЦ

Макар и да могат да развият ужасно и надълбоко другарство, решат ли да подменят връзките си и да минат на сантиментални такива, всичко се разпада.

Телецът не би могъл да откри непоклатимост и сигурност, а стрелците са прекомерно свободолюбиви, с цел да останат на толкоз статично място за по-дълго време.

БЛИЗНАЦИ и ДЕВА

Близнаците и девите са способни да се побъркат взаимно, като при тях даже не може да се получи другарство, защото те са прекомерно друго.

Близнакът е импровизиран и се държи по този начин, както се усеща сега и както им пристигна от вътрешната страна по отношение на събитията и обстановката. Тях ги няма в организацията или планирането, най-много тъй като не им се занимава въобще, а не тъй като не могат, което от своя страна е липса на ясна посока, а това би вбесило девите.

Те могат да са доста неспокойни и желаят всичко да се случва по тъкмо избран метод и когато те кажат, което от своя страна тотално ще побърка и подлуди близнаците.

ЛЪВ и СКОРПИОН

При тях ще има непрекъсната битка за влас, тъй като и двамата обожават да управляват, като нито един не би се поддал на манипулиране, та тук няма място за взаимни отстъпки. Всеки ще желае всичко да се случва по неговия метод.

КОЗИРОГ и ВОДОЛЕЙ

И двамата са прагматични, умни, и двамата знаят какво желаят в живота си и тъкмо тъй като си наподобяват прекалено много, то няма да са удовлетворени от взаимното общуване.

Те бързо ще си омръзнат, тъй като ще си станат скучни доста бързо. Те имат потребност от сътрудник, който мощно да се отличава от тях, някой, който да поддържа баланс.



ВЕЗНИ и РИБИ

Везните постоянно желаят да угодят на всички, до момента в който рибите са непрекъснати мечтатели и по този начин всеки от тях се нуждае от половинка, която да е по-приземена и да ги държи крепко стъпили на земята. Реалист, който да прави това, което би трябвало.

Чудесни другари, само че разрушителна двойка.
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР