Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка.

...
Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка.
Коментари Харесай

Вижте коя зодия как ще реагира, ако влезе крадец в дома им

Овен
Хваща се за кобура
Овенът не бяга от борба. Овенът дори чака да нахлуе престъпник в дома му! Както му е накипяло, добре ще му пристигна едно пушечно месо. Нощем, до момента в който си лежи и брои овце, той дори си мечтае да му се случи нещо сходно. Характерът се калява в борба, а една-две цицини или прорезни рани са спомагателен бонус към вълнуващото прекарване. Така всеки, който ги види, ще попита какво се е случило, а Овенът въодушевено ще опише по какъв начин е дал отпор, без да му мигне окото.
Телец
Като буен носорог е
Някой се пробва да наруши неприкосновеността на дома му и да посегне на персоналните му движимости, бижута, жена, деца и ресурси от туршии и компоти? Телецът побеснява! Нито един нарушител, в случай че е с всичкия си, не би рискувал да проникне в дома на Телец. Знае се, че Телецът не е от най-смелите, само че в такива моменти му пада пердето и не помни всичките си страхове. В положение на афект се трансформира в неуправляем таран – стенобойно оръдие, което разрушава и събаря необмислено.
Близнаци
Крие се под леглото
Близнак да убие нападателя в дома си е в случай че това стане инцидентно. Например, до момента в който се избавя, и в бягството си събори нещо тежко върху нарушителя. Близнаците са тези герои от филмите, които се промушват под леглото, когато чуят че измежду нощ в жилището шета неоторизирано лице. Те са минимум рисковият зодиакален знак. По-вероятно е да избягат, като скочат от третия етаж, в сравнение с да се хвърлят в ръкопашна борба с жесток нарушител.
Рак
Щрак!
Ще те хване чичо рак Обирджията, нахлул в дома на Рака, няма късмет да си тръгне жив! Ракът е най-свирепият знак в зодияка. Психически неустойчив и предразположен на настроения, той става извънредно рисков, когато е в положение на афект. Афектът е прочувствен гърмеж, породен от несъмнено събитие, нормално някакъв потрес. А какъв по-голям потрес от това да бъде застрашено най-важното нещо в живота на Рака – фамилията му? От него можете да очаквате извънредно остра и непредвидима реакция.
Лъв
Няма да се нерви
Лъвът като цяло е много рационален. Ако реши, че е по-безопасно да остави нападателя да претършува дома и да си тръгне с плячката, той няма да се поддаде на гневни прояви. Ще подтисне темперамента си, тъй като знае че няма смисъл от глупашки подвиг. Това не значи, че е страхлив и разрешава да му се качват на главата. Напротив, когато се наложи да отбрани живота си и живота на околните си, той става по-свиреп и от разбеснелия се Телец и от умопомрачения от афекта Рак.
Дева
Не си цапа ръцете
Докато нарушителя обира дома й, Девата към този момент се е обадила на телефон 112, натиснала е копчето за тайната тревога и е разпратила есемеси, с цел да задейства най-близките си другари. Приятелите за нула време са намерили връзки с някакви биячи. След по-малко от 2-3 минути биячите ще чакат този злощастник пред вратата. Ще му вземат плячката и ще го ступат, та да му е за урок: да не помни този адрес, дори и на сътрудниците си да каже, че тук не е здравословно да се влиза с щурм.
Везни
Превърта и става рисков
Везните не са хора. Те са от тез хора, дет’ са за пандиза, както се пееше в една известна улична ария от 80-те години на ХХ век. Изглеждат миролюбиви, кротки и спокойни, само че превъртят ли, замязват на обладани от дявол девици: едни такива нежни и беззащитни, а в идващия миг забелват очи, главата им се извърта към гърба, стартират да къртят порти и да мятат мебели. Нито един взломаджия не е в сигурност, в случай че е имал нещастието да уцели дома на Везна.
Скорпион
От засада с тигана
Всеки чака от Скорпиона да се промъкне в мрака и да намушка с отровно острие крадеца. Това са неправилни стандарти. Много по-вероятно е бандитът, нахлул нелегално в дома на Скорпион, да получи удар по главата с чугунен тиган или с тежък бистър пепелник. Скорпионите са сърцата чета, само че някак не им е в стила да се възправят в цялостен растеж пред въоръжен апаш и да му размахат пръст. Те са на първо място интелигентни, а чак по-късно рискови и отмъстителни фанатици.
Стрелец
Ужасът на обирджиите
Закоравелите рецидивисти са готови да се оправят с естествен, разумен отпор. Но когато отсреща им е Стрелец, от него може да се чака какво ли не: да светне всички лапми и да запее химна или пък да сипе по едно пиво, с цел да обсъдят с бандита обстановката. Стрелецът умее и да се отбранява – по собствен си метод. Той или ще изригне през устата си огън, или ще извади отдолу под леглото арбалет, или ще пусне ненадейно и доста мощно Вагнер, тъй че на бандита да му изскочи сърцето.
Козирог
Опасен като тасманийски демон
Той най-вероятно ще реши че не е добре да се опъва непосредствено на рисков нарушител. Всеки Козирог крие в едно скрито чекмедже оръжие, с което да обезвреди и най-бруталния престъпник. Въпросът е, че тъкмо в този миг чекмеджето се оказва някъде отвън обхват. Затова Козирогът се скрива зад вратата и се надява всичко да се размине. Ако крадците имат грам мозък в главата, ще се престорят че не са го видели. Козирогът, притиснат в ъгъла, е рисков като тасманийски демон.
Водолей
Може и да извади револвера
Дори да завари апаш в жилището или къщата си, Водолеят няма да го нападне. Няма да извади противозаконен патлак и да простреля натрапника. Той или ще се помири с кражбата, откакто помърмори и се повайка, или ще вземе правораздаването в свои ръце. Ще намери собственолично нарушителя, ще изследва навиците му и ще измисли изискан проект за възмездие. Дали ще го докара до дъно, това е различен въпрос. Понеже се познава добре, в последна сметка може да размисли… и да извади револвера.
Риби
Ще пуснат кръв на бандита
Дори когато са вегани и радетели за мир, обич и Уусдсток на Балканите, представителите на този знак скрито в душата си копнеят за кръв. Във всяка нежна Риба се таи по една акула. Под този знак са родени най-вече серийни убийци. Затова при съществуването на средство за самоотбрана – огнестрелно оръжие или сатър, и опрощение – апаш е нахлул в дома им, те като нищо ще се възползват от правото да опазят своята цитадела. Ще пуснат кръв, а това е по този начин вълнуващо!

Източник: " Труд "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР