Овен Хората и събитията през този ден ще бъдат много

...
Овен Хората и събитията през този ден ще бъдат много
Коментари Харесай

Телец: За Вас денят е благоприятен, Риби: Може да се сблъскате с неприятности

Овен
Хората и събитията през този ден ще бъдат доста незабързани, а това ще Ви касае, тъй като напълно няма да е в оня темп, който предпочитате. Вие с огромно наслаждение бихте „ натиснали газта ” и бихте се понесли. Но преди този момент да се случи, би трябвало да деянията мъдрост, да се вгледате в ставащото и да се опитате да намерите в обстановката нещо положително. Помислете върху това, че в случай че малко се приспособите, на Ваше предписание ще се появи нов, непрестанен извор на сила. За Вас това не е огромна компликация.

Телец
За Вас денят е удобен. Има доста благоприятни условия, от които може да се възползвате и няма дефицит на отлични хрумвания. Това значи, че би трябвало се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е обикновено да Ви се стори мъчно, само че бързо ще се справите и ще получите първите позитивни резултати, и дори триумфи. Може да разширите кръга на обшуване. От делова позиция са потребни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в фамилията е висок и надали изводите Ви ще са подложени на подозрения, а проектите - на рецензия. Романтичните връзки, стартирани през този ден, ще са доста по-сериозни, в сравнение с очаквате.

Близнаци
Каквото и да се случи през днешния ден посред ви, то единствено повече ще Ви сближи. А това значи, че всевъзможни неприятности и трудности в живота не могат да Ви изплашат, щом сте дружно. Нали помните: елементарно се чупи една пръчка, само че напълно не по този начин стоят нещата с цяла връзка. Това е годно и за този ден...

Рак
Правейки си проекти за днешния ден, постарайте се да вземете под внимание всичко, което може да повлияе директно или индиректно. Иначе неприятните сърпрайзи са неизбежни. И в случай че те се случат, то половинката Ви ще упреква единствено Вас, даже и това да стане по стичане на събитията.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да извършите по този начин, че никой да не Ви отвлича от значимата и виновна работа. Това се отнася и за Вашия обичан човек, въпреки че ще Ви бъде много мъчно да му откажете внимание.... Ако той е съответен човек, ще Ви разбере и ще Ви елементарни, даже в действителност и да няма какво да Ви прости.

Дева
Днес би трябвало да се държите просто и елегантно, без каквато и да било придирчивост и театралничене.Те единствено биха отблъснали Вашия обичан човек, което пък би с е отразило ужасно зле на връзките Ви с него. Само елементарност, неприкритост и откровеност биха били уместни.

Везни
Днес ще Ви бъде мъчно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, въпреки че напълно няма да задачите това. Въпреки че не желаете да обидите който и да било, постоянно вършиме забележки, които се поясняват погрешно. По-добре говорете напряко, тъй като по този метод ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е непотребна помощта на околните, само че преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни директиви. Вашата „ половинка ” ще е прелестно изключение и ще Ви схваща от половин дума.

Скорпион
Не си заслужава през днешния ден прекомерно да разчитате на помощта на своя обичан човек: тя повече ще припомня мечешка услуга, в сравнение с действително подкрепяне. Така че в случай че внезапно Ви зададе сакралния въпрос: „ Да ти оказа помощ, или да не ти преча? ” най- добре ще бъде да му отговорите: ”Не ми пречи! ”.

Стрелец
Вашият знак е прочут със своето свободолюбие, само че са малко тези, които знаят, че Вие сте и доста лоялен сътрудник. Това е изключително настоящо, в случай че сте се срещнали с човек на Вашето интелектуално равнище, и също така сте усетили увлечение към този човек. Ако за известно време изчезнете от живота на приятелите си, те би трябвало да Ви схванат. А в случай че са Ви същински другари няма да се учудят, в случай че по-късно се появите на улицата и с необятна усмивка кажете, че е допустимо, това да е обич.

Козирог
Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.

Водолей
За да решите настоящите проблеми през този ден, би трябвало да ограничите своите прочувствени прояви, отреждайки им строго несъмнено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към общоприетите правила на държание, а също и да се преценявате с разпоредбите, сложени от други хора. Възможни са затруднения при контактите с родителите, деловите съдружници или брачниа сътрудник. Много евентуално е, да се наложи в нещо да се ограничите – да вземем за пример, да се откажете от някои улеснения в личния си.

Риби
През деня може да се сблъскате с неприятности (например домашни), с глупавото въодушевление на колегата си, приятеля или спътника. Ако чувствате неоснователно безпокойствие и имате възприятието, че всички са Ви изоставили, пробвайте да потърсите източника на сходни мисли и чувства в предишното. Повишената енергетика и увереността в личните сили, ще доведат до триумфи в професионалната активност. Активното физическо натоварване ще Ви донесе куп удоволствия. В сантименталните и фамилни връзки Ви чака триумф. За положително самочувствие проявете сдържаност и нерешителност, а не е зле и да следите за здравето си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР