Овен – Енергиите на днешния ден ви насърчават да се

...
Овен – Енергиите на днешния ден ви насърчават да се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 17.02.2022

Овен – Енергиите на днешния ден ви предизвикват да се концентрирайте върху практическата страна на нещата и да не обръщате прекалено много внимание на избрани упования. Не отдавайте огромно значение на мненията на другите. Това е ден, в който би било от изгода за вас да се посветите повече на интроспекцията, с цел да стигнете до значими изводи.

Телец – Разправии могат да зародят заради обстоятелството, че в действителност не казвате какво тъкмо мислите или какво планирате. Сетивата на другите са изострени и не можете да скриете прекомерно доста. Имате положителни шансове да сключите мир с членовете на фамилията и да извършите общи проекти.

Близнаци – По-добре да извършите смяна в рутината, с цел да освежите деня. Днешните сили ви предизвикват да вършиме неща, които ви дават наслаждение и задоволство, без да зависите прекалено много от хората към вас. Емоциите са интензивни и могат да ви обхванат по непредвидени способи, заради което е добре да държите мозъка си отворен.

Рак – Емоционалните ви потребности са приоритет през днешния ден. Въображението е доста по-активно и ви дава замисленост, тъй че е належащо да постигнете вътрешно равновесие, с цел да можете да изпълнявате отговорностите си.

Лъв – Можете да получите скъпа информация, значими препоръки, само че на собствен ред можете да подкрепите някого, който обичате. Ориентирайте се към целите и не се оставяйте да бъдете повлияни от мненията на другите.

Дева – Вашето въображение е доста по-активно през днешния ден, би било от изгода да го употребявате в релаксиращи и креативен действия. Внимавайте с решенията, които вземате в прочувствен проект. Ако не сте 100% сигурни по избран въпрос, може би е по-добре да си дадете нужното време за разбор.

Везни – Може би би трябвало да отложите решенията, свързани с взаимоотношенията и сантименталния живот, за моментите, в които ще имате повече сигурност. През деня ще осъзнаете, че нещата се развиват доста по-добре, когато се движите малко по малко.

Скорпион – Енергиите на днешния ден могат да издигнат вълна от прочувствено комплициране, заради което връзката играе значима роля. Съсредоточете се върху цели, които са постижими и в които в действителност вярвате, с цел да употребявате рационално енергийните запаси, които имате.

Стрелец – Избягвайте да говорите прекомерно доста, да вършиме преценки или да критикувате другите. Нервността и бързането са подчертани през днешния ден, тъй че бъдете внимателни и контролирайте реакциите си.

Козирог – Днес вие сте малко като звезда и няма метод да избегнете вниманието на другите, което е ориентирано единствено към вас. Оставете се да бъдете отнесени от събитията на деня и да се осмелите да мечтаете с отворени очи.

Водолей – Днешният ден ви приветства с креативна вълна и прилив на доста хрумвания. От вас се желае да намерите салдото си и да не позволявате на спонтанната смяна на настроението да ви спре да постигнете задачите си. Фокусирайте се повече върху нещата, които в действителност си костват напъните.

Риби – Вероятно при започване на деня ще ви бъде малко по-трудно да имате справедлива преценка в избрани обстановки за нещата, защото страстите ви са много интензивни. Обърнете внимание на персоналните си потребности.

Съветите на Фортуна

Ден на чувство за наслада от съществуването, придобиване на вътрешна независимост. Времето е удобно за всяка старателна работа, която изисква премислен и сериозен метод. Днес ще би трябвало да обърнете особено внимание на работата - грешките чакат по пътя. По-добре е да работите умерено, като избягвате несъразмерния стрес. Не би трябвало да стартирате нови планове. През този интервал интензивността стартира да понижава, има честа промяна на положения, хрумвания и преценки. Може да зародят спорове с началници и сътрудници.

В връзките това е време на доближаване и романтика на най-високо равнище. Благоприятно е за интимните връзки, както и за забременяване. Енергията не благоприятства егоистите, затворените и мрачни хора. Отдайте се на забавление, вкусна храна, вино.

Ако имате обостряне на остаряло заболяване, това споделя, че мислите ви не са чисти.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР