Овен Една емоционален ден предстои за Овните. Романтиката няма да

...
Овен Една емоционален ден предстои за Овните. Романтиката няма да
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за днес, 29 НОЕМВРИ

Овен

Една прочувствен ден следва за Овните. Романтиката няма да бъде толкоз на висота и ще би трябвало да балансирате сред работата и фамилията. Възможно е да почувствате неустановеност.

Телец

Важно е за обвързаните представители на зодията доста да внимават какво споделят на половинката си, с цел да не съжаляват на по-късен стадий. 



Близнаци

Тези от вас, които се намират във връзка е добре да внимават с финансите, с цел да не се върнат обратно. Ще има редица изкушения пред вас, само че забавете темпото. Изобщо внимавайте с решенията.

Рак

 Половинката ви може да се окаже буфер за вашите смесени страсти, в които няма да липсва и яд. И въпреки всичко, уважавайте възприятията на обичания човек.

Лъв

Някакви терзания по отношение на работата могат да ви отдалечат от романтиката, само че в случай че въпреки всичко съумеете да запазите хармонията в любовта. Възможно е да откриете вашата сродна душа.

Дева

Ако сте необвързани и получите непристойно предложение за секс за една нощ, може да имате съмнения дали да се впуснете в тази любовна спекулация или не. Ако е по този начин, по-добре продължете напред. 

Везни

Някои от вас може би са почнали офис романтика. Ако тя е загадка, може да се обърка нещо. Възможно е сътрудници или шефът да се опитат да попречат на връзките ви.

Скорпион
Какво си споделят хората за вас, когато схванат коя зодия сте?
Овен - " Настойчиви, арогантни и склонни към експанзия. С вас на глава не се излиза. Вие смятате, че сте безгрешни и постоянно прави. " Телец...

Нищо няма да застане на пътя на любовта. Възползвайте се от всяка обстановка. Въпреки че съгласно звездната карта усложнения няма да липсват, с обичания човек сте твърдо решени да ги преодолеете дружно. 

Стрелец

Проблеми няма да липсват и за обвързаните Стрелци. Възможно е да останете разочаровани от половинката ви, която може би ще похарчи повече пари от нужното, които могат да се окажат и ваши. 

Козирог

Семейните проблеми ще се окажат директна опасност за връзката ви. Емоционална обстановка ще се окаже повода за раздора. Направете всичко по силите си, дружно с половинката да стабилизирате взаимоотношенията си. 
Най-големите страхове на всяка ЗОДИЯ
ОВЕН - Страх от самотата Най-големият боязън на представителите на зодия Овен е да са сами. Силно общественият Овен е изключително уязвим, в случай че...



Водолей

Добре е да внимавате в връзката с половинката си. На по-късен стадий е допустимо да съжалявате. Войната на думи не е решение.

Риби

Възможно е да осъзнаете, че той или тя не дават отговор на вашите прочувствени потребности. Ако това се случи, по-добре разкрийте това, което мислите. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР