Овен - Добрината си има своите предели. Днес ще достигнете

...
Овен - Добрината си има своите предели. Днес ще достигнете
Коментари Харесай

Една зодия днес ще открие половинката си

Овен - Добрината си има своите лимити. Днес ще достигнете един от тях. Напуснете кораба, до момента в който не е потопен.

Телец - Чужда история ще ви се стори необичайно позната. В нея може да разпознаете обстановка, в която сте били. Извлечете изгода за себе си от чутото. Близнаци Не реализирайте страховете си, като си представяте най-лошите разновидности. Ако е належащо изпишете на един лист най-хубавия сюжет, който може да си визиите.

Рак - Чудесата се случват освен на другите. Днес вие ще бъдете в центъра на вълшебствата. Изживейте напълно своя звезден момент.

Лъв - Тепърва ви следва да откриете доста нови неща за половинката ви. Ще имате щастието да се докоснете до един нов свят. Не се колебайте да я последвате в него.

Дева - През този ден ще станете значима част от нечие съществуване. Постарайте се да внесете доброта и съгласие в него. От това ще спечелите и вие.

Везни - Имате потребност от нещо сгряващо. Но не и такова, което ще изгори бързо. Инвестирайте в дълготрайното, въпреки и да не получите резултата на секундата.

Скорпион - През този ден може да чуете шокиращо признание от ваш другар. Споделеното ще отпуши вълна от страсти, което ще се отрази благотворно на душeвността ви.

Стрелец - През този ден ще ви хрумнат забавни хрумвания. Благодарение на тях ще разясните някои неясноти, които сте имали за себе си.

Козирог - Не се колебайте да споделите своя концепция с ваш правилен другар. Ще имате потребност от известна доза кураж, с цел да се осмелите да поставите началото на реализирането ѝ.

Водолей  - През този ден ще получите скъп и непредвиден подарък. Може да се каже, че случилото се ще промени живота ви до известна степен. Извлечете единствено позитивното от случилото се.

Риби - Разпределете деня си по този начин, че да вложите творчество в това, което вършиме. Трябва да изберете действия, които разрешават да оставите своя почерк.

 

Източник: Actualno.BG
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР