Овен Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития

...
Овен Днешното утро обещава да бъде доста наситено със събития
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 11 ноември 2023 г.

Овен
Днешното утро дава обещание да бъде много наситено със събития и задължения, и дори няма и да поискате да помислите за това, което ще бъде на следващия ден. Приливът на вътрешна сила в действителност е възхитително чувство, само че се постарайте да се сдържате и да не отидете прекомерно надалеч. Тази сила скоро ще се изтощи, тъй че е най-добре да я запазите за по-мрачни дни. Скоро ще Ви се налож да активизирате всички ресурси от сила, с цел да се справите с някаква комплицирана обстановка.
Телец
Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият обичан човек, с изключение на Вас, има и още доста други ползи и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за следващ или за първи път да се убедите. Не си коства да ревнувате, тъй като е неефикасно.Ще бъдете изцяло задоволени и няма да се постанова да се сравнявате, в случай че се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци
Денят се отличава с извънредно нестабилния прочувствен декор и ту излъчвате оптимизъм, ту изпадате в тъжно въодушевление, като освен това нищо не зависи от външните условия. Ако разглеждате този ден от позиция на ставащите събития, може да го оцените като изцяло безпристрастен, подобаващ за довеждане докрай на остарели работи и подписване на споразумения. Само че Вие много остро реагирате на всичко ставащо и доста страдате от това, че никой не Ви схваща. Заемете се с автотренинг и може да съумеете да приемете, че нещата не са толкоз неприятни.

Рак
Днес би трябвало да се доверите на своята вътрешен глас и да извършите всичко в цялостно сходство с това, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разсъдъка, несъмнено, също не би трябвало да се пренебрегва, само че в случай че внезапно се окаже в спор с интуицията, на нея, като на обичана дама, би трябвало да бъдат дадени желания!

Лъв
Там, където другите скучаят, пред Вас се открива шир за творчество. Възможно е да разнообразите утрото си, слушайки аудиоуроци „ Научете италиански за три седмици ”. Или ще забележите, че оранжевите връзки очевидно освежават старите Ви маратонки. Или пък ще изрисувате сивата клавиатура на каренца, възползвайки се от аления лак за нокти? Да, с Вас е радостно и по този въпрос просто не може да има две отзиви. И не е допустимо да Ви се попречи, да прекарате чудесно времето си!

Дева
Постарайте се да се отпуснете и да поплувате по течението. Най-добре е да се мине по пътя на най-малкото противодействие. Нека денят Ви носи като река, а Вие единствено да се наслаждавате. Предстоят непредвидени и възхитителни обрати на събитията. Възможно е не всички да са мечтани, само че Вие би трябвало да деянията оптималната отвореност, с цел да изпробвате всичко, което Ви предлага живота. Нуждаете се от стимулация, а днешният ден Ви я дава в обилие.

Везни
Без да взимате под внимание товарът от отговорности и проекти, ще се чувствате в своята буря. Това е прелестно време за образование и дейна отмора. Може да завържете забавни и потребни връзки зад граница, с хора, пристигнали от надалеч, или постоянно пребиваващи в чужбина. При това новите запознанства може да бъдат както с професионален, по този начин и със строго персонален темперамент. Времето е положително и за изявления и реклама на своята работа. Може самоуверено да изказвате настоятелен оферти към евентуалните си сътрудници, както и да търсите истински пресечни точки с ползите на конкуренцията.

Скорпион
Да съставяте предварителни проекти, преди да извършите крачка напред - това е страхотна концепция. В последна сметка е изцяло безсмислено да се занимавате с нещо, в случай че не разбирате изцяло какво вършиме. Когато всичко е към този момент по местата си, детайлите са конкретизирани и е просто неясно, за какво сега стоите на едно място! Бъдете почтени със себе си и открийте това, което Ви задържа. Бъдете смели и погледнете в лицето своите страхове, а след това се посмейте от сърце, когато те се разтопят и изчезнат.

Стрелец
През този ден ще Ви се случи нещо доста ненадейно: или на главата Ви ще се струпат навалица родственици от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна концепция за това, по какъв начин не би било зле безусловно от идващия ден да започнете нещо огромно и съществено. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и мотива за безпокойствие ще премине самичък по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и концепцията ще си замине.

Козирог
Много Ви е нужно да съумеете. Този ден ще бъде много изтощителен: ще се наложи да се вземат решение куп задания, изискващи внимание и старание, а освен това нито една от тях няма да Ви даде опция реализирайки своя креативен капацитет, да тръгнете по автентичен път. Ще възникне нужда за работа с документи и превъзмогване на бюрократични спънки. Поради неспособност да се занимавате с нещо забавно, ще сте по-раздразнителни от нормално. На прицела Ви може да се окажат най-близките Ви хора. Опитайте се да се извините, до момента в който не се е образувала снежна камара от разнообразни обиди.

Водолей
Днес ще усещате дефицит на внимание от страна на своя обичан човек. Постарайте се, колкото е допустимо по-малко той да усети този дефицит, тъй като в противоположен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате, какъв брой доста сте привързани към него.

Риби
Обърнете внимание на индивида, който от дълго време е влюбен във Вас. Може би си коства да го дарите освен с вежлива узмивка, само че и с освен това? Ако той фактически заслужава, Вие ще го разберете, а това може да се смята за рожден ден на нова обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР