Овен – Днешният ден е много продуктивен, ако успеете да

...
Овен – Днешният ден е много продуктивен, ако успеете да
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – петък – 29 април 2022

Овен – Днешният ден е доста работлив, в случай че съумеете да се концентрирате върху всичко, което би трябвало да извършите и ви е приоритет, и да не губите време с всякакви неща, които притеглят вниманието ви, без да могат да ви оказват помощ.

Телец – Много мощната връзка сред Меркурий във вашия зодиакален знак и Плутон в Козирог укрепва вашия инстинкт, вашето духовно създание и ви извежда в привилегирована позиция, тъй че да можете да постигнете задачите си тези дни.

Близнаци – Има възможност за някои от вас да се появи професионално предложение, от което ще имате позитивна финансова изгода. И в случай че ви липсва развлечение, вечерта е идеална за това, с цел да се отпуснете след натоварената седмица.

Рак – Днес можете по-лесно да убедите другите в това, което желаете, тъй че в случай че имате да предложите нещо или имате нова концепция, за която се нуждаете от поддръжници за осъществяване, не губете време.

Лъв – Активирани са областите на вашата кариера и всекидневието на вашата работа, което изисква от вас да насочите вниманието си върху тези две области, като полагате всички нужни старания, с цел да излезете спечелили.

Дева – Не е изключено тези дни да се появи професионално предложение с финансова стръв. Днес към момента можете да впечатлявате своите сътрудници или началници с работата или концепциите си, само че избягвайте нападателния жанр, с цел да няма противоположният резултат.

Везни – Плутон може да ви накара да се чувствате по-тревожни, не безусловно за нещо съответно. Активира се чувствителността ви и може да ви преследват сенките на проблеми от предишното. Продължете с убеденост и не позволявайте на никой да ви провокира.

Скорпион – Въпреки че Луната е в Овен и въпросите за работата и отговорностите са с преимущество пред останалите, това е съвършен ден във връзка с общуването за вас. Така че, можете да откриете другарски надъхан човек и да намерите решения на въпроси, които ви вълнуват.

Стрелец – Пред вас се разпростира супер динамичен и ефикасен ден и вместо да оставяте силата си да се разсейва на места без цел, по-добре е да се насочите към 2-3 значими неща, които желаете да извършите и да отделите внимание там.

Козирог – Не са изключени проблеми, свързани с персоналния или фамилния ви живот, което прави настроението ви малко по-вяло. В ден, когато Луната е в екстровертния Овен, няма да е елементарно да скриете настроението си от другите. Но даже не е нужно да пробвате.

Водолей – Съдбата може да ви приближи до нов човек или другар, с който може да сте имали връзка в предишното, само че сте се изгубили по пътя. Като цяло ще бъдете по-отворени към хора, които може да са ви подкрепяли, даже малко, в предишното и ще се чувствате по-свързани с тях.

Риби – Това е време, в което сте по-възприемчиви за основаване на нови познанства и разширение на приятелския кръг. Ще се извършите и с доста изобретателни хрумвания. Луната ще продължи своя курс в Овен и през днешния ден, трансформирайки икономическите въпроси в приоритет.

Съветите на Фортуна

Енергията на деня е доста удобна за всички хора, които са настроени положително и носят обич и светлина в сърцето си. Лесно ще се отдава всичко, което е обвързвано със съзидание и за богатството на себе си и другите хора. В този ден може да се получи дори излекуване от нещо, което участва в живота ви.

Трябва да се поддържа успокоение и улегналост този ден. С усмивка правете всичко. Важни каузи не предприемайте. Вършете единствено неотложното, останалото може да изчака. Посветете време на отдих, медитация и съзерцаване. Да се заобикалят всевъзможни разрушителни дейности като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако съумеете да се настроите на една вълна с удобната сила на деня, ще положите основата за положителни промени в живота си в близко време. Енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР