Овен Днешният ден е ден на изненади - и хубави,

...
Овен Днешният ден е ден на изненади - и хубави,
Коментари Харесай

Овен: Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и лоши

Овен
Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и неприятни. Във Ваше неявяване са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш другар ще Ви покаже същинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите завършек на тези нездрави връзки. Ще получите значими уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи обстановки. 
 
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.

Близнаци
Хубав ден, в който във вашите връзки да се появи трети. Но не непотребен и дори не запасен! Просто някой, който ще обичате и ще ви се желае да се грижите за него. Заедно. Котенце, кученце, папагалче или бебе – решете сами. Само че обезателно решете този въпрос дружно...

Рак
Предстои Ви противен ден, изпълнен с разочарования, спорове и кавги. Ще се окажете сами в своите стремежи и желания, и никой няма да бърза да Ви предложи поддръжка, или да Ви помогне. Съберете сили и започвайте да се движите към задачата независимо. Съюзници ще се появят малко по-късно, когато към този момент се убедите, че и сами сте способни да постигнете доста. Продължете това, което сте почнали преди и се пробвайте да решите от дълго време зародили проблеми. С нови планове тъкмо в този момент е най-добре да не се заемете – ще се окажат ненадейно комплицирани и по-трудоемки, в сравнение с бихте могли да си визиите.

Лъв
Успех в работата си постигате с помощта на своевременната интервенция и помощ от страна на сътрудниците. Няма подозрение, че и независимо бихте постигнали доста, само че получената поддръжка значително усилва Вашите благоприятни условия. Денят е не неприятен за подписване на покупко-продажби за покупко-продажба, или начало на съдействие с нови сътрудници. Бизнес-преценките Ви са доста правилни. В персоналния Ви живот също е доста мощно въздействието на позитивните трендове. Успешно може да реализирате доста свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на доста свои съкровени стремежи. Навреме проявена самодейност ще направи вероятни доста приятни запознанства.

Дева
Не бъдете прекомерно съществени - този ден представлва низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.

Везни
Денят ще премине доста добре, в случай че може да го прекарате с обичания човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи предпочитание да поддържате връзка и да обсъдите последните новости с сътрудници и другари. В сантименталните връзки е удобен взаимен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, дружно със своя обичан човек. Интелектуалната работа ще премине добре, само че от начало на нови планове е по- добре да се откажете.

Скорпион
Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Ако се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение, изцяло евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат.

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Денят може да се окаже много сполучлив от финансова позиция, само че с цел да Ви донесе действителни приходи, би трябвало много да се потрудите. Днес няма да сте доста във екстаз, когато се наложи да обърнете повече внимание на децата, само че в последна сметка това ще Ви достави наслаждение. Оставените за след това работи ще припомнят за себе си и ще се наложи да се оправите с тях. Тази вечер е изключителна за Вас: послушайте лека музика и това ще Ви се отрази добре. И си осигурете приятна компания.

Риби
Имате поради единствено един човек, който може да Ви даде добър съвет в създалата се обстановка, изключително в случай че тя се отнася до персоналния Ви живот. Срещнете се с този човек, или най-малко му позвънете. Ако не знаете какво да вършиме, и изключително в случай че се визира Вашата кариера или известност, без съмнение потърсете помощ. В края на крайщата си спомнете, какъв брой пъти в предишното сте предложили своята помощ, дори и без да са Ви молели за това.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР