Овен Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На работата

...
Овен Днешният ден е благоприятен за интелектуален труд. На работата
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 18 октомври 2022 г.

Овен
Днешният ден е удобен за интелектуален труд. На работата началството може да оказва напън върху Вас. Ще се наложи да измененията своите проекти, както и да променяте визията си за своите отговорности. Отговорността Ви нараства и могат да Ви бъдат предоставени нови задания. Настроението Ви ще бъде съществено. За забавление и персонален живот времето изобщо няма да Ви доближава.
Телец
В персоналния Ви живот през днешния ден нещо ще потръгне напълно не по този начин, както сте очаквали и както сте предполагали в началото, само че пък, от своя страна, ще Ви даде шир за импровизация. Какво пък – нищо неприятно няма, да методите към позволение на връзките креативен, а това е увлекателно!

Близнаци
Ако извършите крачка обратно и погледнете изцяло създалата се картина, ще видите, че тези проблеми, които сте си измислили, в действителност не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са предоставени доста значими отговорности, и това Ви прави прекомерно нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то доста скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете метод да се поразходите и да изпиете едно „ постепенно ” кафе, с цел да се откъснете от цялото това препускане.

Рак
Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.

Лъв
Чак до вечерта ще се резервира риска да се забъркате в обкръжаващата Ви конюнктура и да приемете фикс-идеите за реалност. Това не е най-подходящото време за търсене на надеждни съдружници, сътрудници и съидейници. Ако сте родени през средата на август, вероятността за илюзия и самозаблуда за Вас е доста огромна. Играта на въображението си е по-добре да употребявате в работа с креативен темперамент. При осъществяване на всякаква задача е за предпочитане, да търсите нетривиално решение, а и дарба да спазвате самостоятелен график. Всички публични действия е добре да отложите за идващия ден.

Дева
Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.

Везни
Днес ще си спомните някакъв нищожен интервал от своето минало. Възможно е това да се окаже някакъв флирт или с нищо не обвързващ разказ, траял по-малко от седмица. Дамо не зацикляйте на този спомен: спомнете си, усмигнете се и живейте по-нататък.

Скорпион
От този ден може да сте с „ нов живот ”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отричане от старите навици и привички. Малките неуспехи напълно не значат, че би трябвало да се озлобите на целия свят, а звездите Ви поучават, да насочите всичките свои сили за повишение на личното си богатство. Днес вечерта може да се случи някакво извънредно произшествие. Ще Ви бъде доста нужна способността Ви в точния момент да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Уморителен ден, който няма да е обвързван с огромни триумфи, само че който ще изисква доста труд и ще Ви остави малко време за развлечения. Оторе на всичко не би трябвало и доста да се престаравяте. Поставете си няколко фактически значими задания, и намерете способни хора, на които може да разчитате за тяхната реализация. Това ще Ви помогне да сведете личната си трудозагуба до най-малко, което е доста настоящо, защото през днешния ден креативният Ви капацитет няма да е прекомерно висок. Приятна изненада могат да Ви донесат роднините или членовете на фамилията. Приятелите напълно няма да са с незначителна роля в събитията, които ще се разпрострат в персоналния Ви живот.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Изключително привлекателни сте, и изобщо не може да се оплачете от дефицит на другарство. Даже поражда противоположния проблем: диалозите Ви лишават доста време и няма по кое време да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат доста забавни задачки! Творческият Ви капацитет е доста висок и богатата Ви фикция има възможност да откри ненадейно приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака в този момент са склонни да се намесват в непознати неща и да вършат опити да „ оправят ” и „ подредят ” живота на своите близки. Ако и Вие имате такива планове, постарайте се, да бъдете по-деликатни!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР