Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и

...
Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и
Коментари Харесай

Хороскоп за 25 юли: Тези 2 зодии ще загубят много пари днес!

Овен
Днес за Вас ще се грижат доста красиво и прочувствено, освен това демонстрирайки изключителна деликатност към Вашата персона. Постарайте се да се отплатит на обичания човек за тези дейности с изключителна реципрочност, откровена наслада и топли усеща.

Телец
Днес във Вашите връзки ще се намеси трето лице, доста по-старо от Вас. Възможно е това да бъде някой от Вашите родители или родственици. Те ще се опитат да Ви учат по какъв начин да живеете и интензивно ще подлагат на критика метода Ви на живот.Даже и избора Ви на обичан човек може да не одобрят! Запасете се с самообладание.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Днес на Вашия обичан човек ще е много мъчно, да се реши на каквото и да било деяние, та по тази причина ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от значимата крачка. С други думи, неговото благоденствие ще се окаже напълно и изцяло във Вашите ръце. Разпореждайте се с него мъдро.

Лъв
Това е най-подходящото време за другарство с хора, които считате за свои съидейници. Ако се намират надалеч от Вас, и непосредственото другарство с него е невероятно, свържете се, употребявайки за задачата сотова или е-поща. Това също е доста подобаващ миг за пояснения с сътрудниците. Сега техните упоритости, експанзия и обострено себелюбие, отдръпват място на невъзмутимото рационално мислене. Даже с враговете и съперниците другарските диалози може да се окажат доста по-продуктивни от какъвто и да било разговори за нараснал звук.

Най-накрая: Тези 5 зодии ще открият огромната обич през август

Дева
Не говорете за плътска обич а изберете по-възвишени тематики за диалог. Или най-малко се придържайте оптимално към литературната лексика. Настроението през тези дни ще бъде патетично и не би трябвало да нарушавате своеобразното му обаяние, даже и това да Ви се коства смешно.

Везни
Знаете от всичко по малко, а това Ви дава опция за изява в най-различни всемирски или професионални обстановки. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си гении. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете силата си на един път в няколко направления.

Скорпион
Замислете се над личното си държание: пристигнало е време да внесете в живота си някои промени. Колкото по-голяма еластичност деянията през днешния ден, толкоз по-удачно ще протече денят за Вас. Не влизайте в спорове и не се поддавайте на провокации. Недоброжелатели вероятно ще се опитат да Ви напъхат в капан, само че те подценяват Вашият разум и бдителност. У дома, заобиколени от околните си, ще можете да разпуснете. Остава единствено да Ви се завижда, в случай че за през днешния ден имате уговорена сантиментална среща: чакат Ви куп приятни усещания.

Големи промени през август за 3 зодии, животът им ще се преобърне

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Днес е изцяло допустимо да извършите нещо безогледно във връзка с Вашия обичан човек. Затова преди да постъпите по един или различен метод, помислете си, по какъв начин Вашата половинка ще реагира на Вашите думи или дейности. Внимавайте с финансовото си положение, тъй като може да похарчите доста неверни пари за нелепости.

Мистика: Всяка зодия може да вижда бъдещето, предишното и…

Водолей
Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие умеете да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР