Овен Днес вашият любим човек непреднамерено ще ви обижда. В

...
Овен Днес вашият любим човек непреднамерено ще ви обижда. В
Коментари Харесай

Хороскоп за 6 март: Три зодии да се готвят за кошмарен ден

Овен
Днес вашият обичан човек непреднамерено ще ви наскърбява. В проектите му няма да има нищо такова, само че всичко ще се получава ненадейно, единствено по себе си, без значение от желанието или нежеланието му. Постарайте се да не се обиждате – в последна сметка не го прави преднамерено.

Телец
Бъдете деликатни и внимателни при общуването с вашия обичан човек. Днес ще му бъде много мъчно да търпи вашите смешки и закачки, а и всички ваши думи ще възприема безусловно. Постарайте се да му говорите единствено и тъкмо това, което желаете да кажете, без нищо ненужно.

Близнаци
Днес ужасно ще ви се желае, да станете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че вашия обичан човек обича точно вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е изцяло подобен, какъвто сте си го представяли. Нито е по-добър, нито е по-лош - просто е друг. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, тъй като другояче разочарованието може да се окаже доста мощно, а и несъвместимо със взаимния живот.

Лъв
Ще можете да реализирате смели проекти, отнасящи се до професионалната активност. Денят е доста подобаващ за разискване в неофициална конюнктура на настоятелен вероятности и други значими въпроси. Може и да се окаже опция, да започнете да се занимавате със независима комерсиална активност. Вероятни са изненади и дарове, спонтанни празници и развлечения. Не се предлага, да се подхващат далечни пътувания. Ако са в компанията на обичания човек, е допустимо да зародят недоразумения. Краят на деня ще бъде обвързван с утежняване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате виновни задания.

Дева
Днес можете видимо да измененията персоналния си живот към по-добро, с помощта на своето интелектуално равнище, а и наличното си омагьосване и чувството за креативен напредък. Вероятен е триумф в договаряния или в работа, в която ще увлечете и близките. Не се опасявайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са дилемите, които поставяте пред себе си, толкоз по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои стремежи. Освен това денят е доста подобаващ за огромни покупки и придобивки.

Везни
При другарство с обичания човек и с приятелите бъдете дипломатични и отстъпчиви. Това е нужно освен с цел да съхраните мира в връзките, само че и с цел да получите почтени отговори на някои интересуващи ви въпроси. Укрепвайте фамилните връзки! Този ден ще бъде изпълнен с компликации, превъзмогването на които ще бъде доста по-лесно, в случай че напъните са обединени. Днес сте склонни да вършиме проекти за далечно бъдеще, а в това време би трябвало да извършите подготовка за идните неотдавна събития. В разноските бъдете икономични: прекомерно елементарно харчите огромни суми.

Скорпион
Скорпионите през днешния ден се отличават с удивителна, неудържима и дори разрушителна целенасоченост. Представителите на знака може да реализират всичко, което желаят, и този, който им се окаже на пътя, може да бъде единствено обект на страдание. Само че това напълно не ви подсигурява нехаен ден! Заради непотребната си искреност и несъразмерната настъпателност, има заплаха да загубите съдружници, които биха могли да ви потрябват в бъдеще. Съществува възможност от домашни спорове и фамилни различия. По начало сте с доста изострен език, и постоянно не успявате даже да се замислите, че думите могат да обиден околните ви. Конфликт, зародил през днешния ден, може да се окаже съвсем неизпълним.

Стрелец
Всичко, което ви каже през днешния ден вашият обичан човек, ще смятате за нелепости, без даже и да се пробвате да вникнете в същността на тези думи. Просто настроението ви през този ден ще е такова спорно. Всъщност, това може да се окаже сериозна засегнатост, та по тази причина не се увличайте. Много е прелестно да се чувствате най- умни, само че единствено тогава, когато има с кого да се сравнявате.

Козирог
В последните няколко дни сте успявали за шест часа да вършиме по толкоз доста, колкото другите хора са правили за няколко дни. И въпреки че сте били заети, чудесно сте се справяли със своята работа. Затова е пристигнало време да си отдъхнете, а и да си позволите малко развлечения, не е ли по този начин? Вие доста добре знаете това. Сложете край и поглезете себе си и своите близки. Може да започнете с гореща вана и масаж. Но не забравяйте за свещите!

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
След продължителния интервал на блъсканица и хаос ви се коства, че в този момент, в последна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния темп може да провокират някои обърквания, та по тази причина се заемете с някакъв план и изпълнете деня си с рутинни дейности. Но основното, върху което би трябвало да се концентрирайте, това е релаксацията и то оня вид, който не допуска затваряне в себе си или самообразование. Това, на което би трябвало да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР