Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на

...
Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен
Днес Вашия обичан човек ще усеща изострен дефицит на внимание от Ваша страна. Той непрекъснато ще се нуждае от Вашата поддръжка, грижа и настойчивост и дори не толкоз другарска, колкото родителска и покровителствена. Постарайте се да му я осигурите в най- добър тип. Очаква Ви някаква изненада.

Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
Денят ще премине чудесно, в случай че не се скъпите на похвали и не икономисвате окуражителните думи. Да, през днешния ден хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „ за Ваша сметка ”, само че това не е толкоз неприятно, като се има поради, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с рента ще стигнат за всички. Не се опасявайте от смели планове! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно състояние, само че това по никакъв метод няма да се отрази на Вашата известност и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадане, в резултат на които ще имате опция да оправите връзките си с доста безценен за Вас човек.

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
В този ден би трябвало да се опасявате от всички представители на противоположния пол,отговарящи на Вашите условия за външна прелест като цяло, и хубост – в частност. Те могат дори със самото си битие да Ви накарат да се замислите, до какъв брой Вашата половинка се явява за Вас точния избор.

Дева
Днес за Вашия обичан човек ще бъде незадоволително да разбере, че във вашите връзки нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката би трябвало мъчително да го удари по носа, с цел да се замисли най-накрая за желесъобразността и правилността на своите дейности. А това е по силите Ви...

Везни
Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
Може да разчитате на поддръжката на своите близки, която значително ще облекчи този така и така не лек ден. Ще зародят не малко проблеми, само че всички те може да бъдат решени единствено при положение, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено състояние. Ако скривате това, никой даже няма и да се досети, че имате потребност от помощ. Въобще през този ден може и би трябвало да говорите с околните за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете освен положителни думи, само че и потребни препоръки, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите прекарвания с добре настроени слушатели.

Водолей
Голямо ще бъде желанието на Вашия обичан човек през днешния ден да Ви прегърне, да Ви притисне по-силно до себе си и на никое място да не Ви пуска. Няма да е доста елементарно да извършите тази молба, само че очевидно си коства да опитате.

Риби
Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите. /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР