Овен Днес трябва да се вслушате в мнението на своите

...
Овен Днес трябва да се вслушате в мнението на своите
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 10 октомври 2022 г.

Овен
Днес би трябвало да се вслушате в мнението на своите другари, за Вашия обичан човек. Положително или негативно, при всички положения то ще бъде по- обективно от Вашето, тъй като ще се окаже взор от страни – неутрален и неангажиран. Точно това Ви е нужно в този миг.
Телец
Откажете се от дейна активност и се концентрирайте към разбор на събитията, които стават в живота Ви. Оценете личните си триумфи и неуспехи напоследък. Не е изключено да измените своето отношение към тях и да разберете кой в тази ситуация се е заблудил, и кой е бил прав. Общуването, изключително с малко познати хора, е по-добре да пграничите. Вашата нараствща сензитивност и интерес към всичко ново и незнайно, може да станат причина за рискови обстановки. Запазете успокоение, и компликациите и трудностите по Вашия път ще бъдат отстранени.

Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.

Рак
Звездите Ви поучават, през днешния ден да обърнете колкото се може по- огромно внимание на изражението на очите на своя обичан човек. Двете огледала на неговата душа ще Ви опишат доста повече, в сравнение с думите, писмата или намеците. Затова, в случай че имате опция, използвайте я вярно. И ще узнаете истината.

Лъв
Близкото другарство става още по-близко, и лека-полека научавате, че има повече разновидности на любовта, отколко изобщо сте си представяли. Вие двамата сте образец за идеално равновесие. Това, което не доближава на всеки от Вас, у другите е в обилие. Освен това вие влияете един на различен на най-хубавите си качества. Затова в случай че се пробвате да извършите верния избор, би трябвало да бъдете малко подтикнати. Позвънете на този човек, и му кажете какво става. Той ще Ви въодушеви за това, което в последна сметка ще се окаже най-хубаво за Вас.

Дева
За Вас този ден ще бъде удобен. Това ще разреши да реализирате доста отдавнашни свои планове, и да осъществите замисли, които напълно до скоро са Ви изглеждали невероятни. Ще имате опция да заздравите своите професионални позиции, а Вашето усърдие ще стане съществено предимство пред съперниците. Романтичните срещи ще минават доста добре, въпреки че възприятието на отчаяние не е изключено. Не се опитвайте да ускорите събитията, в случай че става въпрос за някаква работа, отнасяща се до Вас или Вашата „ половинка ”.

Везни
Бъдете подготвени за удар с прочувствен бич. Целият този муден развой, който сте показвали, ненадейно ще пробие заслона и ще се устреми напред със скоростта на патрон. Хванете се за тази движеща мощ, която през днешния ден след обяд ще Ви отнесе на удивителни места. Нещата ще наподобяват по този начин, като че ли е изхвърчала пробката, блокираща активността на Вашите мисловни тръби, и концепциите са потекли бързо и дейно. Наслаждавайте се на опцията и свободата да действате съвсем толкоз бързо, колкото мислите!...

Скорпион
Притежавате забележителна упоритост, която представителите на другите знаци намират за възхитителна, и която в някои връзки се явява предимство, а в други - минус. В професионалния свят резултат на такова фокусиране става триумфът, само че в персоналните напълно не е по този начин. Емоциите и огорченията могат зле да се отразят на Вашето самочувствие и въодушевление.. Постарайте се да избегнете импулсивното и надменно държание. В професионалната Ви работа може да се появят спорове, стимулирани от властта и престижа. Времето не е уместно за решение на парични проблеми.

Стрелец
Не бъдете прекомерно доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, тъй като е по-добре своите секрети да знаете единствено Вие. Денят е съвършен за пътувания, командировки и премествания, само че има заплаха да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви отговорности във финансово и делово отношение и по тази причина ще спорите с всички поред, само че в полза на истината – без съществени последици. Днес ще завърши и един тежък интервал в работата, през който сте минали в последно време. Освежете се через разходка на чист въздух.

Козирог
Готови сте за промяна на темпото си на живот и за забележимото му ускорение? Това е хубаво, тъй като пред Вас бързо и ненадейно ще се открият благоприятни условия за израстване, а няма да Ви се желае да изпуснете нито една от тях. Разбира се, опциите с нищо не могат да ни бъдат в помощ, в случай че не знаем какво да вършим, само че за Вас това не се отнася. Поздравления! Това значи „ да се окажеш на нужното място в нужното време ”....

Водолей
Предпазливостта в работата няма да Ви пречи. Вероятността за съществени пропуски и неточности е огромна, а оправянето им би лишило доста сили и време. Недоброжелателите непрестанно се месят в живота Ви и това, въпреки че не предизвиква особена щета, не на смешка ще Ви нервира. Между другото, би било добре, в случай че запазите положително разположение на духа, и точно това ще Ви даде опция да се „ снабдите ” с потребни връзки и забавни запознанства. Ако сте родител, би трябвало да сте подготвени да реагирате, в случай че децата изискат повече внимание от нормално. Но в случай че сте младеж, ще бъдете оставени сами на себе си, и ще можете да натрупате потребен житейски опит.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР