Овен Днес стремежът ви към безсмъртие ще е огромен. За

...
Овен Днес стремежът ви към безсмъртие ще е огромен. За
Коментари Харесай

Раците получават прозрение, Телец да очаква неочакваното

Овен Днес стремежът ви към величие ще е голям. За да постигнете сходна чест напъните също би трябвало да са на равнище.

Телец Днес очаквайте непредвиденото. Само не се ядосвайте - вие в действителност сте изпипали всичко, само че ще се появят изненадващи условия.

Близнаци Днес не се подавайте на провокации. Покажете, че не може да бъдете извадени от релси елементарно. Насаме се ядосвайте, колкото си и желаете.

Рак Днес ще получите просветление. То ще е позакъсняло, по тази причина побързайте да научите какво тъкмо би трябвало да извършите, с цел да наваксате.

Лъв Днес не се захващайте с нови каузи. Сега е рано за ново начало. Оставете се на течението на сегашното.

Дева Днес не се принизявайте до ничие равнище. Някой ще се опита да ви вкара в конспирация. Не се подавайте на сходни опити.

Везни Днес ще чуете нещо ново за себе си. Не се обиждайте, а бъдете поласкани, че представлявате подобен интерес за близките.

Скорпион Днес ще получите неприятна вест. Тя ще съставлява и ново начало. Мислете за последното и разсейте разочарованието.

Стрелец Денят допуска да сте по-внимателни към нови хора. Склонни сте да виждате единствено положителното, само че пропускате други детайлности.

Козирог Днес не насилвайте нещата. Истинските от тях имат своето естествено развиване. Не му пречете.

Водолей Днес може да се окажете в усложнение поради домашни отговорности. Помислете на кого да се обадите, с цел да ви помогне.

Риби Днес не потъвайте прекомерно надълбоко. Пътят нагоре е сложен и муден. Впрегнете силите си да се задържите на повърхността.

Източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР