Овен Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги

...
Овен Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 април: Големи проблеми за 4 зодии

Овен
Днес ще ви харесва да изпипвате нещата, да ги анализирате, да ги подреждате и оформяте. Днес можете да сбъдвате фантазиите на другите с вашата отдаденост и сръчна работа. Позволете си да сте скъпи освен за себе си, само че и за света.

Телец
Настроението ви през днешния ден ще е много закачливо, с което може да предизвикате разногласия, подиуми на ревнивост, погрешно схващане и какво ли още не. За вас обаче е по-важно да имате доста другари, в сравнение с да затъвате в мрачните глъбини на разногласията. Ами просто превърнете съперниците в другари.

Близнаци
Хората, с които контактувате директно, ще ви предизвикат по всички вероятни способи и то не преднамерено. Трудно ще ви е да запазите наличие на духа, само че вие го можете - просто, влезте в играта.

Рак
Интересни мисли ще ви минават през днешния ден през мозъка - за пътувания, за учения, за философия, само че ей по този начин, апропо, ще би трябвало да посвършите много работа. Не се разсейвайте с приказки, а изкушения ще има много. Бъдете съответни, обръщайте внимание на детайлностите и ще сте доста горди от резултата.

Лъв
Днес концепциите ще идват от далечни места, от хора от далечни страни, даже от непознатите езици. Колкото повече гледате към непознатото, толкоз повече ще научавате за познатото. И в действителност главният въпрос ще бъде - познато ли е познатото и кое е това, което дава сигурност - предвидимостта или вярването ни?

Дева
Очарователни и неустоими за света, само че много провокативни вкъщи. Днес ще би трябвало да се справяте с разнообразни противоречиви обстановки. Някои остарели модели на държание още веднъж ще са неудовлетворителни. Наблюдавайте се по-внимателно, потърсете сходни сходни обстановки и това, което ви е предизвикало да постъпите по този начин. Ключът в действителност е в личното ви подсъзнание, потърсете го.

Везни
Движение и доста работа или работа в придвижване, по този начин или другояче през днешния ден ще сте ангажирани с доста задания. Бъдете ясни и съответни, анализирайте и действайте бързо. Нещата не търпят отсрочване, мобилизирайте се. Личното отношение оставете за персоналните срещи, бъдете експерти.

Скорпион
Можете да извършите невероятни финансови удари, стига да сте склонни да рискувате. Оставайки си в по този начин познатата зона на комфорт печелите мнимо успокоение и сигурност, само че това ли е, което желаете. Казано е - Господ обича смелите, подготвени ли сте да ревизирате истинността на това изказване?

Стрелец
Ключовата дума за през днешния ден е ефикасност. Това, което ще ви направи същински щастливи, е да видите действителния резултат на напъните, които сте вложили. Освен това няма да ви свърта на едно място, способни сте да енергизирате освен себе си, само че и близките. Използвайте градивно цялата си мощ с целия възторг.

Козирог
Вашият взор през днешния ден ще е ориентиран към занимателните неща, към тези, които вършат живота забавен. Ще търсите смисъла, ще търсите предизвикването и мъчно ще ви е да се фокусирате върху ежедневната прозаичност. И въпреки всичко връзка има сред духовното и материалното, може би даже е елементарно да я видите.

Водолей
Приятелите са тези, които през днешния ден ще ви предизвикат да действате и даже ще ви хареса. А като може и да спечелите нещо в допълнение. Хубаво е да има човек другари, нали? Освен, че ти е прелестно с тях и спомагателни изгоди изникват.

Риби
Променливо ще е настроението ви през днешния ден. Оптимизъм - добре, метафизичен взор - добре, само че къде е практическата изгода от всичко това? Действайте съответно и целеустремено с внимание към детайла, през днешния ден е ден за реализиране на резултати.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР