Овен Днес ще трябва да поемете инициативата в свои ръце

...
Овен Днес ще трябва да поемете инициативата в свои ръце
Коментари Харесай

Хороскоп за 26 ноември: Кошмарен ден очаква 3 зодии

Овен
Днес ще би трябвало да поемете самодейността в свои ръце и даже да командвате малко твърдо, тъй като близките са леко отпуснати. Ден на проби и неточности, опити и хипотези. Готови сте да опитате всичко.

Телец
Научете се да си поставяте цели. Не забравяйте, че задачата би трябвало да бъде постижима. Всичко е както нормално, от вас се изисква увереност, храброст, воля за победа. Имате го всичко в обилие.

Близнаци
Хармоничен и спокоен ден за вас. Но едно малко „ само че “, ходете по-внимателно, може да се подхлъзнете….. в същински и метафоричен смисъл. Обстоятелствата също са хлъзгави. Вие знаете по какъв начин да отбраните ловко своята позиция.

Рак
В началото денят ще ви се стори малко комплициран. Възможни са спорове, разкриване на неприятни обстоятелства, приемане на спорна информация. Понякога събитията се развиват по подобен метод, че просто не може да бъде другояче.

Лъв
По-полека, не се палете толкоз. Вдишайте, издишайте, успокоение, прояснете съзнанието и погледнете обстановката по нов метод. Много е значимо да не закъснявате през днешния ден. Не забравяйте, че точността е учтивостта на кралете.

Дева
Мнозина Деви ще бъдат ненапълно обезпокоени. Понеже те не схващат за какво се прави това или това, по какъв начин се случва и така нататък Звездите ви поучават да се опитате да се успокоите и да заемете най-хубавото зрителско място, наблюдавайки развиването на събитията. Така би трябвало да бъде през днешния ден.

Везни
Днес е значимо да действате деликатно, нежно, да пипате като с кадифена ръкавица. Изберете си тактика на държание. Ако дойдат при вас за съвет, не отхвърляйте и не казвайте, че сте некомпетентни по въпроса. Днес вие и единствено вие можете да помогнете на тези, които се нуждаят от думи за поддръжка.

Скорпион
Проверявайте всичко, когато излизате от къщи - дали електрическите уреди са изключени, дали в чантата има всички документи за колата, дали сте заключили вратата. И като цяло, бъдете оптимално деликатни през днешния ден.

Стрелец
Днес евентуално ще станете създател на развлечение и като цяло всичко ще се случва по ваша самодейност. И защото на Стрелеца му е скучно, ще направи всичко допустимо, с цел да оцвети света към себе си и да повдигне малко духа.

Козирог
Готови сте да опитате всичко, единствено с цел да получите това, което желаете. Като цяло този ден ще бъде за вас първо забавно преживяване и второ отлична стартова площадка за бъдещи достижения.

Водолей
Въпреки че има митове за търпението на Водолеите и стоманените им нерви, през днешния ден стоманата ще затрепери и търпението ще свърши. Някой ще ви ядоса порядъчно. Но не си коства да хабите скъпи нерви за каквото и да е.

Риби
Искате някой да ви даде съвет или да ви покаже посоката, в която би трябвало да се движите, тъй като самите вие сте някак комплицирани и тревожни. Ако мислите прекалено много за дребни проблеми, можете просто да се „ удавите “ в тях. Следователно, пробвайте се да не им обръщате внимание, отмахвайте ги като досадни мухи и продължете напред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР