Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Екслузивен хороскоп за 3ти март

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
От доста от дълго време се учите да казвате „ Не”, само че от време на време извънредно Ви се желае да махнете с ръка и да дадете някому всичко, за което помоли. Проблемът е в това, че съвсем всички, които са към Вас, в този момент са изцяло съгласни с това. Изглежда е пристигнало време да предприемете решителни ограничения. Опитайте се да поговорите искрено с някого. Придържайте се към безпристрастен звук и поискайте съвет от по-опитни хора.

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.

Лъв
Станете за малко нехайно дете! В края на крайщата, да бъдете от самото начало възрастен, това е много скучно! Ако сте госпожица, направете си 2 опашчици, а в случай че сте млад чове - вземе в ръка балонче и дружно вървете дружно да търсите почтени детски удоволствия и наслади: полюлейте се на някоя люлка, хапнете сладолед, или пък нещо друго сходно... Но да се целувате като възрастни, никой няма да Ви забрани!

Дева
Колкото и да се пробвате да поукрасите нещо, в случай че това не се получава, значи по този начин и би трябвало да бъде. Не губете времето си на вятъра, обслужвайки стилните трендове. Харесвайте си това, което си харесват, и престанете да се тревожите за това, което ще кажат хората от страни за Вас. Ако харесвате разноцветни синджири, носете ги и за напред. Ако най-голямо наслаждение Ви доставя музиката в жанр „ диско”, увеличете звука Гордейте се от това, което сте, и от детайлите, които Ви отличават от всички останали хора в този свят.

Везни
За представителите на този зодиакален знак има възможност денят да бъде ознаменуван с нови покупки в интерес на фамилията. Има възможност тези покупки да са свързани с облекло и обувки. Купете си обувки от крокодилска кожа, и това на секундата ще Ви се отрази доста добре. За половинката си също не жалете средства!

Скорпион
Мислели сте, че сте купили всичко, което Ви е нужно, само че внезапно сте се стили, че има и още нещо, което сте не запомнили. След като сте си изяснили защо става дума, подготвени ли сте, да тръгнете да търсите мечтаното? Само не се престаравайте! Помнете че не постоянно по-голямото и по-скъпото е по-хубаво. Купете нещо по-обикновено - дори една роза може да направи човек благополучен за през целия ден а дори за седмица и година.

Стрелец
Днес настроението няма да бъде доста устойчиво. У Вас ще се появи предпочитание да научите нещо ново и да се покажете от непредвидена страна. Добре ще преминат срещите Ви с другари и е значимо през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е пораждане на нови хрумвания за творчество, само че ще бъде много комплицирано те да се развият, тъй като доста ще се отвличате по други задания.

Козирог
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Водолей
Много значима ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко настоящи ще се окажат и материалните въпроси, защото ще се наложи да отделите внимание освен на личните си приходи и спестявания, а и на взаимните запаси: да вземем за пример на съпружеските. Напълно е допустимо, да не става въпрос единствено за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, креативен и други благоприятни условия. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътешестване или да получите уведомление, изключително в случай че сте към Христовата възраст.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР