Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
Овен Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Хороскоп 20 юни: Кошмарен ден чака 3 зодии

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
Ако действате уверено и бързо, може да удържите победа над съперниците. За страдание триумфът няма да бъде симетричен на положените старания. Достиженията ще бъдат скромни, а за тях ще се наложи да се потрудите с пот на чело. Доста комплицирани ще се окажат връзките с началниците, по-възрастните родственици и авторитетните хора. Именно на Вас ще бъде трансферирана отговорността за всички международни проблеми. Любимият човек е подготвен да Ви поддържа, само че и на него не му доближава такт и тактичност, тъй че инцидентни обиди не са изключени. Постарайте се да не приемате досадните дреболии доста близо до сърцето си.

Близнаци
Възможно е, да не Ви пречи, в случай че промените настоящия си метод на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкоз нехайно, са на границата на привършването, и по тази причина през днешния ден е най-подходящото време, да деянията непоколебим консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата обстановка в доста занимателна игра! Поставете си за цел да ревизирате и да се убедите, какъв брой малко можете да харчите за деня, и какъв брой бързо можете да тичате по задания. Направо ще се учудите, от получения резултат!...

Рак
Има възможност през днешния ден да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви сложи в неудобно състояние – според от това, по какъв начин сами се отнасяте към неща от сходен жанр. При всички положения си заслужава да забравите тази информация. Нуждаете се от прочувствена разрядка.

Лъв
Днес Вашия обичан човек ще се старае да Ви надхитри и да Ви върти на пръст. Всъщност, той може да не направи това по най-коварния метод, което значи, че не би трябвало да бъдете прекомерно подозрителни и да търсите прикрит план непрестанно. Заблуда може да се окаже и това, че няма прикрит план.

Дева
Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.

Везни
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Скорпион
Продължавайте да се показвате като водач - това прави работа. Възможно е, резултатите да Ви накарат да чакате, само че зад себе си ще оставите прекалено много хора. Никой не вижда обстановката по този начин добре, както Вие, а това е доста хубаво. Самолюбието Ви се разгаря, само че не му позволявайте, да се разгори още повече. Вместо това, минете по пътя на най-малкото противодействие и дочакайте другите да Ви догонят. Те ще могат да поемат тежестта, до момента в който Вие стоите в коридорите, подготвен да скочите назад, в случай че това е належащо.

Стрелец
Може да получите предложение, обещаващо не неприятни парични приходи, или да намерите доста сполучлив отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете проекти за бъдещето и работете в вероятност, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се постанова доста да чакате. Бъдете деликатни в общуването с сътрудниците и сътрудниците, защото е евентуален конфликт на ползи. Не е изключено през този ден да се получи изумително преплитане на персоналния Ви живот и професионалната работа, само че последващите от това промени ще бъдат във Ваша изгода. Решенията взимайте независимо, и бъдете подготвени да носите отговорност за постъпките на околните си.

Козирог
Излизате от противен и задържащ интервал. Здравето ви се усъвършенства, увеличете натоварването. Време за настоятелен и бизнес контакти, за подписване на контракти, за пътувания и споразумяване на покупко-продажби на място. Всичко, стартирано през днешния ден, ще носи облаги на следващия ден, ще ви оказва помощ да приключите с бедността и нежеланите обвързвания. Доверете се на инстинктите си, не позволявайте на меланхолията да ви завладее. В подобен ден печелят оптимистите и работохолиците.

Водолей
Зелената светлина, топлите усмивки и свободния необятен път, през днешния ден, когато би трябвало да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че като че ли планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с това, което би трябвало. В персоналния Ви живот също се откриват прелестни вероятности. Движете се в удобно за себе си движение и се вслушвайте в сърцето си.

Риби
Забелязали сте, че някой деликатно Ви следи, даже и да поставя всички старания да го скрие. Тези хора повече се интересуват с кого се срещата, а не самите Вие. Но в случай че сте решили да очаровате някого, който сега няма сътрудник, това сега касае единствено Вас и никой различен. Не позволявайте непознатата злоба да Ви скапе прелестната вечер. Ако Вашият сътрудник се ядоса и излезе отвън себе си, то ще бъде единствено заради обстоятелството, че знаете, че някой Ви следи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР