Овен Днес ще разберете, че сте пропуснали сериозна добра новина.

...
Овен Днес ще разберете, че сте пропуснали сериозна добра новина.
Коментари Харесай

Супер новини за две зодии днес! Ще черпят

Овен

Днес ще разберете, че сте пропуснали сериозна добра вест. Още от сутринта започнете да празнувате и информирате целия свят за щастието ви.

Телец

Това е ден, в който да се поглезите. Срещата със остаряло гадже може да помрачи деня ви. Припомнете си положителното остаряло време и го пуснете да си върви.

Близнаци

Тази сряда няма да ви разочарова. Много другарство и с точните хора в най-подходящото време и когато най-вече имате потребност от това. Кой е като вас!

Рак

През този ден не си отхвърляйте в нищо. Денят е напълно за вас и може да грабите с цялостни шепи. Поне половината от полученото към този момент сте си го платили.

Лъв

Още от сутринта направете по този начин, че да предприемете по-сериозна тактичност на държание. Ако сте началник на група, раздайте дилемите на чиновниците си навреме.

Дева

Очаква ви победа над самите вас. Колкото и да е мъчно не се тормозете, че вървите напред. Съвсем скоро, когато се обърнете ще видите какъв брой доста път сте минали.

Везни

Това е ден на оправданите очаквания и сбъднатите фантазии. Другата ви задача е да не бъдете прекомерно сериозни към себе си, а и към околните ви.

Скорпион

Очаква ви претрупан ден, в който би трябвало да решите по какъв начин да разтоварите заниманията си. Няма по какъв начин да се справите с всичко, това е явно. Започнете листата най-късно до обяд.

Стрелец

Тази сряда може да ви се стори като почивен ден ден. Ще би трябвало да положите много старания, с цел да прекарате по-малко време в приказки по телефона или с сътрудниците на тематики, които не са служебни.

Козирог

През този ден се пробвайте да бъдете спестовни. Ако спазвате ясно границите няма да претърпите загуби, само че в действителност би трябвало да действате рационално изключително при покупки, свързани с електроника.

Водолей

Тази сряда най-важното ще бъде това по какъв начин поддържате връзка с останалите. Добре е да бъдете откровени, изключително в случай че диалогът е с половинката ви. Време е да се вслушате в нейните стремежи.

Риби

 Няма кой да успокои тъгата ви, но се пробвайте да я изживеете сами. Не товарете с виновност никого. Самите вие също не сте отговорни. Просто би трябвало да мине време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР