Овен Днес ще имате нужда да промените нещо. Нека това

...
Овен Днес ще имате нужда да промените нещо. Нека това
Коментари Харесай

Две зодии спасяват любимия, една ще е оптимист

Овен

Днес ще имате потребност да измененията нещо. Нека това да бъде само в позитивна посока, хем и за вас ще е потребно, хем и на другите ще донесе наслада.

 

Телец   Точно, когато сте решили да се откажете от фантазията си ще се появи опция, тъй че отложете отчаянието за различен път. Наложете си да сте оптимисти и дайте повече време.

 

Близнаци   През този ден не се вглеждайте във всички дефекти, които има половинката ви. Вашите не са по-малко, колкото и необичайно да ви се вижда.

 

Рак

Емоциите са хубаво нещо, само че не и когато на тях е зависещ целият ви живот. Опитайте се да се охладите и да вкарате повече натурализъм и разсъдък в деня си.

      Лъв

През този ден с половинката ви ще говорите на разнообразни езици. Не се отхвърляйте от общуването, само че проявете повече любознание. Може да научите нещо ново и значимо.

 

Дева   През този ден би трябвало се заемете с ролята си на избавител на обичания ви човек с цялото ентусиазъм, на което сте способни. Той или тя няма да се оправят без помощта ви.

 

Везни

През този ден на напред във времето ще излязат сериозните въпроси за решение във връзката ви. Може би е време да се замислите да по-сериозни крачки и вдишване на отговорност, изключително в случай че сте отдавна дружно.

    Скорпион   Сега не е моментът да търсите доклад и пояснения от половинката ви. Може би си мислите, че имате това право, само че в действителност вие също бихте могли да бъдете обект на сходни искания от страна на колегата ви.

 

Стрелец   През този ден половинката ви може да ви се стори прекомерно досадна. Помислете по кое време за последно сте обърнали повече внимание на колегата си. Може би има да ви споделя нещо значимо.

 

Козирог   Всичко каквото си помислите през днешния ден ще се осъществя, по тази причина се помъчете да сте в положително въодушевление. В средата на деня може да се окажете в центъра на скандал. Запазете неутралитет.       Водолей

През този ден обърнете внимание на думите на колегата ви. В това, което ви каже ще има доста смисъл и изгода за вас. Не се колебайте да му се обадите денем за съвет в случай че възникне заплетена обстановка в офиса.

 

Риби

Днес няма да получите това, от което имате потребност. Не се вглеждайте толкоз доста в неналичието, тъй като не тя е главното нещо в живота ви. Има на какво да се радвате, единствено го забележете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР