Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.

...
Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.
Коментари Харесай

Две зодии днес да внимават с парите, а една ще бъде на гребена на приключението

Овен
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.

Телец
Не е допустимо днешният ден да бъде наименуван преуспяващ. Може да не получите най-хубави резултати, само че постигнатото ще бъде единствено плод на Вашите старания, а не резултат от благотворното въздействие на планетите. Не прибягвайте до услугите на малко познати хора, изключително в случай че оферират, да посредничат при осъществяване на покупко-продажби. Денят е прекрасен от позиция на прочувствените връзки и персоналните привързаности. Хора, които не са Ви безразлични, ще проявят откровен интерес към Вашите работи. Любимият човек няма да откаже да прекара времето си във Вашата компания, изключително в случай че предложите да отидете на колекция с другари, или да посетите първокласен клуб.

Близнаци
Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.

Рак
Вероятни са забавни оферти, покана в някаква нова компания, както и изкушението да се заемете с нещо увлекателно, само че рисково. Предчувствието за премеждие ще украси този ден, само че по-скоро сте склонни да фантазирате, в сравнение с да се заемете с нещо. Това, в действителност, не е и толкоз неприятно: представяйки си себе си в тази или онази обстановки, Вие набелязвате изцяло действителни цели. Много прекрасен ден за другарство с членовете на фамилията. Взаимно схващане ще се възцари в съюзи, където до скоро е гъмжало от разногласия. Ще чуете нещо значимо, в случай че сте деликатни към това, което приказва Вашата „ половинка”.

Лъв
Когато през днешния ден решите да „ разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити намерения. Има възможност да разберете някои секрети за тези, които са паралелно с Вас. Днес резултатът от лекуване на хронични болести ще бъде позитивен. В персоналния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате триумф в креативните инициативи. Много ще бъде значимо умеенето Ви, да обръщате в своя изгода дори хапливите забележки на завистниците.

Дева
Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно

Везни
Каквито и сигнали да звучат в главата Ви, просто не би трябвало да ги игнорирате освен през днешния ден, а и по-нататък. Днес те ще се раздават ту тук, ту там, ангажирайки Вашето внимание. Разполагате с нужното време, с цел да се вслушате в своето сърце. А в глъбините му се таи една концепция, въз основа на която би трябвало да действате - това е Вашата задача за през днешния ден. Не се опасявайте да деянията смелост и самодейност там, където е допустимо.

Скорпион
Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура

Стрелец
През този ден ужасно ще Ви се желае, да чуете комплимент от устата на своя обичан човек. Ясно е, че ще се радвате да чуете от устата му хубава дума, само че въпреки всичко бъдете подготвени безусловно на всичко, че дори и на освен това. Впрочем, не си заслужата намерено да питате - резултатът може да бъде противоположен.

Козирог
През този ден на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да разбере Вашите желания и пристрастия, колкото и да се пробвате да му обясните всички плюсове и минуси, прерогативи и дефекти. Какво пък - това значи, че нито Ви е асистент, нито Ви е съперник! Една тематика за другарство по- малко...

Водолей
Готови сте да се хвърлите с главата напред в това, което по-рано сте считали за невероятно. Това е среща очи в очи с подобен забавен човек, че Ви се желае освен това от няколко срещи. Затова не си заслужава да отидете на кино. Защо да си губите времето в безмълвно седене в киното, което с нищо няма да Ви сближи? По-добре изпийте дружно по чаша кафе или вино.

Риби
Днес може да се появят мъчно разрешими въпроси в парично отношение. Това ще бъде обвързвано с нереалистично мислене по професионални въпроси и недалновидно Ви виждане във връзка с финансовото Ви държание. Старайте се да избягвате себелюбието и натискът в фамилен кръг. Възможни са вълнуващи прекарвания и самозаблуди при другарство с противоположния пол. Времето не е уместно за подписване на съглашения и сключване на контракти. Не действайте мудно, в случай че мислите да се преценявате с събитията, и престанете да роптаете против ориста.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР