Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.

...
Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 14 юли 2023 г.

Овен
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.
Телец
Не неприятен ден за нови инициативи, свързани с повишение на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, елементарно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна битка с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съдружници, защото тяхната поддръжка ще Ви е изключително нужна не след дълго. В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще съумеете да създадете спокойна и отзивчива атмосфера, която ще Ви помогне да забравите отминалите различия и спорове. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни родственици.

Близнаци
Не е желателно визитата на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна другарска компания може да се откаже не толкоз прелестно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, само че за жалост това внимание напълно не е отзивчиво. Зависниците се пробват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците популяризират възмутителни клюки и вследствие на всичко това от Вашето положително въодушевление няма да остане и диря. Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и удобно. Няма да бъде скучно: вероятно ще се намерят и неща, които да са забавни за всички.

Рак
Днес ще си дадете сметка, че колкото и комплицирано да се подреждат Вашите връзки с обичания Ви човек, без него ще Ви бъде доста по-трудно. Затова се пробвайте да положите всички старания, с цел да поравите връзките си с него, както и да изгладите всички зародили недоразумения.

Лъв
На мястото на подозрителността идва желанието да се доверявате за всичко и на всички. Днес ще смятате за истина всяка информация, даже и да идва от неизпитан източник. Това може да докара до съществени неприятности и огромни загуби. Важно е, да прекарате нощта умерено, тъй като точно по това време натрупвате сила за цялата последваща седмица. Ако към края на деня се вълнувате, преживявате и се безпокоите, всичко това ще се отрази на Вашето самочувствие през идващите дни, и доста ще снижи работоспособността Ви.

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.

Стрелец
Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!

Козирог
Днес ще срещнете някого, с който ще говорите на еднакъв език и ще се разбирате дори и без думи, като че ли си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика посред ви, не губете връзка с този човек.

Водолей
В живота на Вашия обичан човек се е повил проблем, който той може да реши единствено с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се оказва помощ, е комплицирано да кажат освен звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат схващат всичко и без думи...

Риби
Ако през днешния ден към Вас витаят хрумвания, предизвикващи дискомфорт, то навръх тези хрумвания би трябвало да обърнете внимание преди всичко. Дошло е време да разширите своите граници и да извършите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, още веднъж да започнете да атакувате подстъпите към предходни цели. Изпълнени сте с доста сила, и сте в положение да извършите нова оценка на старите условия. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един късмет. Твърде огромна е вероятността, тъкмо в този момент да постигнете стремежи резултат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР