Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.

...
Овен Днес ще имате голяма нужда от съвет на приятел.
Коментари Харесай

Хороскоп за петък, 24 март 2023 г.

Овен
Днес ще имате огромна потребност от съвет на другар. Той ще се окаже доста скъп и навременен, и ще Ви помогне да оправите връзките си със своя обичан човек. Само че не би трябвало да извършите всичко буквално, тъй като на всички е известно, че безспорни истини не съществуват.
Телец
Днес Вашият обичан човек ще Ви окаже непредвидена поддръжка в област, в която(по ваша преценка) той напълно не се оправя и в никакъв случай не би могъл да се оправи.За благополучие, такова мнение ще се окаже неправилно, а Вие не един път и дваж ще благодарите за това на Съдбата.

Близнаци
Ако всички Ваши мисли са ангажирани от мисълта, по какъв начин то-весело да се развличате, белким звездите могат да застанат на Вашия път? Ако някой има задоволително сила, с цел да продължава веселието, това сте Вие, а да поспите може и по някое време по-късно. Само не се престаравайте. Очакват Ви още много забавни неща, тъй че ще е обидно да пропуснете някое от тях единствено тъй като не сте си отпочинали по-рано.

Рак
Не е изключено домашните работи да ангажират огромна част от Вашето време. Но да се посветите напълно на дома си и на фамилията, все-пак надали ще испеете, и по тази причина е най-добре да се помирите с този факт. Постарайте се да съставите своя проект за деня по този начин, че в него да има място за решение и на частни проблеми. През този ден може да бъде изнесено значимо решение по отношение на Ваши недвижими парцели, наставнически права или фамилен статус.

Лъв
През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.

Дева
Вашият обичан човек задоволително мудно ще реагира на всички Ваши дейности, молби и стремежи и по тази причина задачата Ви ще бъде, да планирате всичко със мемоари и отметки, с цел да не може по-късно да бъдете упрекнати в припряност.В противоположен случай всички Ваши проекти могат да се срутен.

Везни
Благоприятен ден за професионална активност, фамилни работи и решение на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови благоприятни условия и забавни оферти. Вашата нерешителност ще помогне да се заобиколят подводните камъни и клопките, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен спор ще се реши във Ваша изгода. По-сложна обстановка се обрисува в персоналния Ви живот. В сантименталният живот през днешния ден няма място за отстъпки и взаимни отстъпки, а всеки ще се пробва да реализира своето непременно. Роднините и членовете на фамилията няма да са доста деликатни към Вас, и може да не помнят за някаква молба, или да пренебрегват значима информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Козирог
Днес ще се почувствате като същински воин, който е в положение да извърши най-невероятни подвизи в името на най- същинската и огромна обич. А в това, че любовта Ви е същинска, изобщо не би трябвало да се съмнявате, изключително след постигнатото през този изумителен ден.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
При Рибите ще се появи горещо предпочитание да извършите някакъв сърпрайз на своята втора половинка.Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите поучават, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно долни дрехи. Бъдете уверени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР