Овен Днес ще чуете думи, които сте чакали. Не оставайте

...
Овен Днес ще чуете думи, които сте чакали. Не оставайте
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 5 юли

Овен
Днес ще чуете думи, които сте чакали. Не оставайте да лежите на лаврите и докажете, че изцяло заслужавате това, което толкоз мощно желаете.

Телец
Денят ще ви зарадва с нещо, което от дълго време заслужавате. Нека това ви бъде като един добър урок, че не трябва да се отчайвате. Нужно ви е просто повече самообладание.

Близнаци
Денят ще бъде комбинация от разнообразни настроения и събития със смесено значение. Важното е да не се подавате нито на гордостта, нито на меланхолията, а да запазите един добър баланс.

Рак
Този четвъртък на хоризонта ще се появи извънредно забавна персона. Най-добре запазете безмълвие, с цел да имате време да го опознаете добре и да го спечелите като другар.

Лъв
Днес не се натъжавайте от рецензията, която може да чуете по собствен адрес. Помислете, че индивидът до вас се тормози. Опитайте се да обясните умерено своите доводи.

Дева
Това е ден за изчистване от неприятните мисли. Просто си забранете да виждате нещата в тъмни тонове, както тези, които са свързани с вас, по този начин и за останалите. Ще видите по какъв начин ще ви стане по-леко.

Везни
Днес не се поглеждайте обратно, само че се оглеждайте в профил. Добре е да знаете какво става към вас, само че просто информативно, а не с цел да се преценявате с хорското мнение.

Скорпион
Денят ще ви завари в едно въодушевление, само че ще завърши в напълно друго. Ако започнете с неприятното, знайте, че скоро ще се изпари. Вечерта ви чака приятна изненада.

Стрелец
Много е значимо да знаете какво тъкмо си мислите. Бъдете правилни на себе си, само че имайте действителна визия за това, което е допустимо да се случи и което не е. Един ден всичко ще се сбъдне.

Козирог
Денят няма да е от най-спокойните, само че тъкмо от това имате потребност. Сега не е моментът да стоите на едно място. Не се тормозете, че ще пропуснете нещо от бързане.

Водолей
Днес ще удържите победа на себе си. Няма да извършите и кажете най-малко половината от нещата, които ви хрумнат. Освен, че ще е добре за близките по този начин и самите вие ще си спестите доста нерви.

Риби
Посрещнете истината фронтално. Ако признаете грешката си ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Само мощните виждат слабите страни у себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР