Овен Днес рискувате да се отдалечите от хората. Прекаленото самовглъбяване

...
Овен Днес рискувате да се отдалечите от хората. Прекаленото самовглъбяване
Коментари Харесай

Телци - имате нужда от почивка! Две зодии блестят с таланти

Овен

Днес рискувате да се отдалечите от хората. Прекаленото самовглъбяване в този момент няма да е потребно за вас.

Телец

Днес се подгответе за огромна отмора. Жегите са изсмукали силите ви - имате потребност от доста вода - от вътрешната страна и извън.

Близнаци

Днес не се шегувайте прекомерно остро с останалите. Някоя от шегите ви може да засегне болно място, което да зараства дълго време.

Рак

Това е ден, в който ще ви кажат не доста приятни неща. Помислете преди да реагирате. Може би има някаква истина в думите, които ще чуете.

Лъв

Днес ще блестите по-силно от слънцето. Не забравяйте, че скромността има и своите положителни страни. Ако я приложите ще сте неотразими.

Дева

Днес не се подавайте на стандартите. Ако няма какво да губите пробвайте се да разсъждавате по-разкрепостено и разширете границите си.

Везни

Днес не поставяйте под подозрение значимостта на честността. Така, каквото и да се случи вие ще знаете, че сте постъпили честно.

Скорпион

Днес не бъдете прекомерно придирчиви към обстановката. Все отново и вие имате присъединяване в нея. Помислете какво още бихте могли да дадете от себе си.

Стрелец

Много евентуално е през днешния ден от една елементарна среща да се роди едно прелестно другарство. Бъдете откровени и покажете, че сте благонадежден сътрудник.

Козирог

Днес не се опитвайте да предсказвате бъдещето. Далновидността ви ще ви изневери. Засега не предприемайте дейни действия.

Водолей

Днес бъдете на равнище. Не позволявайте на никой да ви подлага на критика или оценявай. Покажете ясно, че сте срещу.

Риби

Очаква ви ден, кондензиран с доста събития. Правете всичко умерено и търсете приятност във всяко деяние.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР