Овен Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи

...
Овен Днес пред Вас в пълен ръст ще се изправи
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 21 март 2023 г.

Овен
Днес пред Вас в цялостен растеж ще се изправи казуса за избора сред положителното и още по-доброто. С други думи в случай че Ви обичат няколко представители на противоположния пол, или пък Вие обичате няколко, тъкмо през днешния ден ще се наложи да се откажете от един, в интерес на различен. Изборът няма да е елементарен, само че ще е нужен.
Телец
Във всяка работа през това денонощие има някакъв подводен камък. Ако сте експерт, бързо ще разберете, по какъв начин да обезопасите себе си или своята работа. Ако пък не сте задоволително способени, ще трупате опит, учейки се от личните си неточности. Ако под Ваше управление работят и други хора, управленческите Ви умения ще се показват в вярно разпределение на дилемите и в предоставяне на фронт за активност на всички, а и в вярната съгласуваност на всички действия. Това не е подобаващ ден, в който да мислите, или да се оптвате да си намерите нова работа по специалността.

Близнаци
Това е денят, в който ще срещнете родствена душа. Най-сетне някой ще може да Ви разбере и да Ви оцени по достолепие! Просто тъй като проблемите на този някой доста си наподобяват с Вашите. Ако желаете с Вашата половинка да си наподобявате като с огледално отражение, можете да завържете по- близки връзки. Само че удоволствието от такива връзки може да бъде много подозрително.

Рак
Забавлявате се с новия трик? Възможно е в главата Ви да витаят мисли за пътешествия или за завършения от различен темперамент. Ако е по този начин, не жалете време за търсене на информация. Може да откриете договорка, отстъпка или друго предложение с стеснен период на деяние, което да Ви тласне напред. Много е значимо в този момент да обръщате внимание на всички свои мисли, да ги „ претегляте ” и да се отнасяте към тях съществено. Подсъзнанието Ви подсказва някои неща, и би трябвало да се вслушвате по-внимателно, в сравнение с го вършиме в този момент.

Лъв
Ако внезапно Ви предложения на среща човек, от който не сте очаквали такова нещо, самоуверено се съгласявайте и вървете. Дори да не приключи всичко с „ гивели те дълго и щастливо и умрели в един ден „, наслаждение все-пак ще има. При всички положения ще се почувствате най- обаятелни привлекателни!

Дева
Може да постигнете забележителен прогрес във всяка активност, в случай че се откажете от тестваните способи зарад кардинално нови. Днес дори и недомислените дейности ще дават положителни резултати, а може да се ръководите и извънредно от интуицията и вдъхновението си. Приятно е и това, че денят не е обвързван със съществени рискове, нито с огромни загуби. Може да обсъждате и решавате фамилни проблеми, и да внасяте свои оферти - в тях обезателно ще се вслушат. Идеите Ви се харесват, и по тази причина не би трябвало да се учудвате, че сте душата на всяка компания.

Везни
Днес ще се наложи да употребите доста старания, с цел да спазите нужната отдалеченост, без значение дали става дума за спринт или за маратон. Не се опасявайте да приемате предизвикването, без значение какъв брой несигурно се чувствате и какъв брой рисковано наподобява това. Дошло е време да се заемате за работа и да повярвате, че ще съумеете да се справите със обстановката. Това е още един тип самообучение, а също и прелестен мотив да покажете на останалите, че сте способни. Съвсем не е наложително на някого нещо да потвърждавате, тъй че действайте и се радвайте на резултатите.

Скорпион
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.

Стрелец
През този ден ще Ви е изключително мъчно да се справите със своите проблеми независимо и по тази причина помощта на Вашия обичан човек ще Ви бъде просто нужна. Това обаче ще е по този начин единствено при положение, че и се доверявате напълно и изцяло. Ако имате даже и най- дребни подозрения, не би трябвало и да стартирате...

Козирог
Ситуацията ще стартира да се обяснява, ще имате и нова информация, само че от това увереността Ви няма да се увеличи. Време е да вземете значимо решение, само че Вие го протакате във времето, изпускайки по подобен метод най-благоприятния миг, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени доста живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да извършите дребни изненади на другари и близки, като по този начин ще съумеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни страсти. Но пък няма да съумеете да повдигнете личното си въодушевление, а от това ще изпаднете в отчаяние.

Водолей
Можете да бъдете спокойни: денят няма да Ви донесе неприятности, нито съществени тествания. Наистина, и на благоприятни условия няма да бъде богат и всичко ще си остане както досега, само че стабилността няма да Ви тормози, а по-скоро ще Ви радва. Може да се заемете с нови планове, само че единствено при положение, че сигурни и тествани съдружници към този момент са Ви дали обещание поддръжка. Спешно се нуждаете от ярки усещания и промяна на ситуацията, както и от прочувствено разклащане, и по тази причина за вечерта си планувайте някакво увлекателно и извънредно занятие. Не давайте на своята „ половинка ” мотив за ревнивост, тъй като през днешния ден сходно преживявани би било пагубно за сантименталните връзки.

Риби
В живота Ви стават прекомерно доста неща, само че това не е за удивление, защото Вие съществено сте се заели с промени. Може обстановката да се развие непредсказуемо, само че все-пак се постарайте да преодолеете тези компликации. Всички промени са стрес, та дори и тези, които са път към реализиране на по-добро. Може да се наложи да измененията старите настройки и модели на държание, които са останали непроменени прекомерно дълго време. Запазете успокоение: доста скоро всичко ще се подреди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР