Овен Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да

...
Овен Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да
Коментари Харесай

Рак: Денят не може да се нарече обикновен, Телец: Много ще Ви бъде трудно да намерите общ език с шефовете

Овен
Днес непрекъснато ще Ви се желае да бързате: да вършиме всичко малсимално бързо и да постигате мечтаните резултати в оптимално къс период. Само че, за съжакение, скоростта напълно не е това чукче, благодарение на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия обичан човек. По- добре ще бъде, в случай че бързате постепенно...

Телец
Много ще Ви бъде мъчно да намерите общ език с шефовете, авторитетните хора и представителите на държавните органи. За обществени изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и като че ли ще се губите в извънредно значимите моменти. Затова пък извънредно плодотворна ще се окаже независимата работа, и най-много - свързаната с изчисление или разбор на обстоятелства. Този ден може да употребявате за сдобряване след свада, или за оправяне на връзките със безценен за Вас човек. Помнете, че през днешния ден сте настроени за рецензия, и по тази причина не би трябвало да казвате всичко каквото мислите напряко, а да преброите първо до 10.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще е мъчно да концентрира цялото си внимание върху Вас, Ваште проблеми и стремежи... То непрестанно ще бъде ангажирано с други, по- малко значими от Ваша позиция неща. Не пречете на това: за какво Ви е нужна такава отвеяна половинка?

Дева
Днес индивидът, който от толкоз от дълго време си харесвате, напълно ненадейно ще Ви обърне внимание и в случай че не се тормози, ще Ви предложения на среща. Много е значимо, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя късмет. Впрочем, пригответе се за отчаяние: изцяло допустимо е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкоз извънреден, както Ви се е коствало.

Везни
Днес най- към този момент ще се нуждаете от положителни вести. Може да ги получите - звездите не споделят нищо по този въпрос... Трябва да сте по- деликатни при шофиране или секване на улиците като пешеходец, тъй като са евентуални неприятни изненади. Във финансовата сфера може да очаквате триумф.

Скорпион
Самият факт, че преди малко сте разреши на някого да Ви поздрави обществено, е към този момент огромна крачка за Вас. Наистина, имате цялостното съображение да се поглезите с една вечеря в ресторант, или да извършите за себе си някаква друга приятна дреболия.Но хайде да не забравяме, че получавате това подучване по доста уважителна причина. Напред! Не се отхвърляйте!

Стрелец
Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?

Козирог
Запазете своята еластичност и се подчинявайте на всичко, което сега има мощ. Здраво се дръжте за това, което Ви приземява и Ви дава храна. Колкото може повече време прекарайте на улицата, даже и времето да не доста удобно за това. Възстановяването на връзката с небето и земята, ще Ви даде опция по-лесно да се справите с споровете в живота си.

Водолей
За Водолеите през днешния ден са евентуални проблеми, имащи внимателен темперамент. Не е изключено да Ви „ атакуван ” посетители, а Вие да нямате с какво да ги почерпите, или пък сега изобщо да не Ви бъде до това. Не се тормозете и им предложете каквото имате! В креайна сметка никой не Ви задължава да вършиме непотребни разноски, с цел да деянията гостолюбие. А и не обвинявайте за това своята за нищо не отговорна половинка...

Риби
Има висшестояща фигура, която провокира у Вас злост? Днес няма да се наложи, да се срещате с този човек. Той може и по-нататък да Ви работи на нервите, само че това ще стане единствено при положение, че му позволите. А не му позволявайте! Вземете си почивен ден и се насладете на компанията на хората, които обичате, а по-късно се върнете на работа с радикално променено отношение. Щом на другите това е по силите, значи и Вие можете.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР