ОВЕН Днес Овните са със засилено усещане за финансов ущърб.

...
ОВЕН Днес Овните са със засилено усещане за финансов ущърб.
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 март: Големи проблеми и неволи за 2 зодии

ОВЕН
Днес Овните са със засилено чувство за финансов ущърб. Денят обаче ще ви сюрпризира ненадейно в службата, така че той се дефинира като значим за вас. За мнозина работният ден се обрисува прекомерно скучен, а в дома си ще сте подразнени от нечие любознание по отношение на живота ви.

ТЕЛЕЦ
В неприятно въодушевление са Телците в сряда и сякаш се стремят към самоизолация, което ненапълно ще ги дестабилизира прочувствено. Денят ви е много облагодетелстващ, мъж се стреми да ви бъде потребен. Хубав е служебният ден, за мнозина триумфът в работата е обвързван с опцията за изява.

БЛИЗНАЦИ
Силна сряда за Близнаците както за професионалната им изява, по този начин и за дейности от ваша страна, които ще ви радват с усеща- нето за полза. Добре управлявате финансите си, някои са склонни към спекулации. Нарастват опциите и престижът ви, започнете нещо ново, ще имате триумф.

РАК
Стремежът на Раците през днешния ден е ориентиран към приемане на значима за тях информация. Професионалният ден е доста прелестен и основава атмосфера за положителни другарски взаимоотношения измежду сътрудниците. Внимавайте с шефовете, има предпоставки да ви ощетят по някакъв метод, не го позволявайте.

ЛЪВ
В сряда Лъвовете са влюбени, само че и много несигурни в любовта си. Има неизяснени условия, които ви тормозят, и сте подозрителни по отношение на взаимността на възприятията и шерването им. Изключително удобен ден за бизнес мените, плануват се огромни облаги и придобивки.

ДЕВА
Девите ще бъдат мощни по дух и дейности през днешния ден. Това ще бъде блестящо очебийно в областта на финансите и в деловите занимания. Известни съмнения се виждат при бизнес мените. Контактите ви денем ще имат недобро развиване. Не се ангажирайте с подписването на контракти.

ВЕЗНИ
За Везните сряда е прекомерно удобна, това касае вашите професионални отговорности и персоналния ви живот. Положително развиване имат контактите ви и фамилните каузи. Ако професионалните ви задължения са свързани с финанси, ще срещнете известни усложнения. Неочаквани вести.

СКОРПИОН
Сряда е комплициран ден за Скорпионите. За някои от вас тя е дос та сложна, а при други – шансът е засилен. Ще постигнете парични придобивки единствено в случай че съумеете да довършите работата си за деня. В службата е наложително да деянията дипломатичните си качества, с цел да поддържате хармонията.

СТРЕЛЕЦ
За Стрелците сряда е индикативен ден за близката другарска поддръжка, от която се ползвате. Днес ще получите съответна по- мощност, имаща отношение към делата ви, и се свързва с вашето израстване. Добър ден за контакти или пътешестване. При някои са вероятни здравословни аномалии. Обърнете внимание на здравето си, пазете се от заразяване.

КОЗИРОГ
Стабилитетът при Козирозите в сряда е експресивен, само че мнозина сами слагат загради пред себе си, като се лимитират в дейности по пътя на физическото или психическо усамотяване. Необходимо е изрично да отхвърлите сходни настроения и да се ангажирате с повече контакти. Късметът ви е огромен във връзка с бизнес каузи, ще получите поддръжка.

ВОДОЛЕЙ
Социалната конюнктура и събитията към вас са противоположни на вътрешното ви чувство за делова интензивност и справяне с уговорките. За някои денят носи разочарования най-вече в професионалния смисъл. Избягвайте несъгласия с сътрудниците, разчитайте на персоналната си интензивност. Не се доверявайте на непознатото мнение.

РИБИ
Сряда е удобен ден за Рибите. Съществуват превъзходни професионални условия за реализиране на облага или преимущество. Някои от вас имат изразителни финансови проблеми, което ще ги накара обширно да изследват случаите, довели ги до крах. Така няма да ги разрешите в своя изгода. Среща с другари ще ви разтовари от напрегнатото всекидневие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР