Овен Днес Овните имат късмет за постигане на успехи в

...
Овен Днес Овните имат късмет за постигане на успехи в
Коментари Харесай

Хороскоп за 10 август: Три зодии ще си скъсат нервите

Овен
Днес Овните имат шанс за реализиране на триумфи в дейностите и уговорките си. От това позитивно развиване се изключват договарянията по настоятелен въпроси, най-добре е да ги отложите, с цел да остане въпреки всичко известна вяра, че ще постигнете мечтаните резултати. Спокойствието на професионалния ден е застрашено от кавги.

Телец
В понеделник Телците са напълно ангажирани с реализирането на свое желание, което при едни от вас има социална или професионална устременост, до момента в който при други носи напълно персонална характерност. Повечето от вас са нетърпеливи и склонни към допускане на неточности. Дръжте пред погледа си основната цел, не се отклонявайте.

Близнаци
Смутени и обезпокоени са през днешния ден Близнаците и множеството от вас ще се затварят в личните си мисли и съмнения. От друга страна, сте независими и с огромна мощ на хладнокръвие, само че мнозина са обезпокоени от предстоящи неприятности, които може да ви сътвори жена.

Рак
Раци, концентрирайте се върху най-съществените проблеми, които следва да разрешите неотложно. Необходимостта от промени е наложителна и множеството от вас към този момент ясно я осъзнават. Сега вашите персонални и професионални планове ще намерят перспективна реализация, в случай че разчитате на здравия си разсъдък.

Лъв
Истински триумф можете да завоювате през днешния ден в професионалните си каузи, само че би трябвало да не позволявате да ви владеят пристрастености и прибързани решения. Денят е начало на плодотворен интервал. Грешки можете да допуснете при финансови интервенции през днешния ден не заради недоумение, а тъй като ще прибързате.

Дева
Към всичко, което следва в понеделник да реализирате в дневната си стратегия, би трябвало да пристъпите доста отговорно. Звездите работят мощно върху Девите и основават предпоставки за неразумни дейности като битка с авторитетни персони или своенравни дейности, които авансово са обречени на крах.

Везни
Понеделник е сполучлив ден за Везните за делова активност. В професионални каузи този триумф няма да се изрази при всички от вас, само че изискванията са доста удобни за съдружна работа. Днес можете да осъществите нови контакти и да постигнете съглашение за взаимна активност. Бъдете наблюдателни и много внимателни.

Скорпион
Не бива да проявявате колебливост във връзка с директните си отговорности или при контакти, които са от огромно значение за вашата бъдеща активност. Шансът ви през днешния ден е добър, само че не е изключено изискванията за триумф да са променливи.

Стрелец
Силна професионална изява имат Стрелците през днешния ден и мнозина ще се оправят с доста работа. Устойчиви сте на промени и няма да ви липсва късмет за реализация, само че той е стеснен в границите на професионалните дейности. Не би трябвало да търсите способи да задоволите финансови желания, през днешния ден такава активност ще ви провали. Не правете опити да манипулирате хората, с които работите, не се толерира такова отношение.

Козирог
Предстои ви съразмерен и потребен ден, обвързани сте с доста работа в понеделник, само че е подозрително, че ще съумеете във всичко. За препоръчване е да действате в екип с други хора. При някои от вас проличава безпокойствие във връзка със службата, само че то няма да изиграе основна роля в връзките ви с близките. Стремете се да довършвате нещата, с които се захващате. Бъдете прецизни и изпълнителни.

Водолей
Понеделник е един от положителните дни за вас, присъщ с публични контакти, благоприятни условия за финансов шанс и възможност за реализиране на съглашение по отношение на реализиране на ваша концепция. Недоволството ви ще се изрази във връзка със служебните задължения. Не търсете подпомагане и не разчитайте на обещания. Празничните дни ви работят демобилизиращо, не се отпускайте.

Риби
За Рибите понеделник е изпълнен с доста шанс. Денят е претрупан с работа и задания, само че вие гладко ще се заемете с тях. Активизирайте се както в професионалната си активност, по този начин и в контактите. Не проявявайте нервност в общуването си с интимния сътрудник. Ще постигнете повече, в случай че сте подготвени на известни отстъпки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР