Овен Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали

...
Овен Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали
Коментари Харесай

Хороскоп 23 декември: Смъртоносна опасност за Рак, кофти ден за други 3 зодии

Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате старания и да се стремите към проблематичните цели, без значение от това, какъв брой трудности има по пътя, а в този момент просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се скапва с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето отчаяние ще стане всеки човек, който инцидентно Ви попадне на разположение. Може да оправите обстановката, насочвайки своята сила към образование. Този ден е доста подобаващ за придобиване и рационализиране на потребни привички.

Телец
Ще бъдете склонни през днешния ден да си причинявате душевна болежка, и то - изцяло умишлено. Всъщност, не е зле да се постараете, да не злоупотребявате с това мощно средство, тъй като другояче болката може да се трансферира и на Вашия обичан човек, което е изцяло безсмислено.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
Саможертвата е като мощно настоящо лекарство: употребявано в вярна доза, а и при нужните условия, може да окаже доста мощно оздравително влияние. Само че в приемането 1 на доза и при несъответствуващи условия, може да се окаже смъртоносно... Помислете си, такова нещо какво отражение би могло да има над Вашия живот! Вашата всеотдайност дали е безвредна или не сте уверени в това? Няма да е ненужно, да се консултирате с експерти, или в последна сметка с благонадежден другар, който би споделил с Вас други сходни обстановки...

Лъв
Лъвовете ще имат мотив да се гордеят. Днес представителите на знака ще могат да се оправят със комплицирани задания, които на доста ще се окажат не по силите. Приятно е, че Вашите достижения няма да останат без внимание. Може да разчитате на хвалба от хора, чието мнение е доста значимо за Вас, а също и материалното подучване. За да завоювате благосклонностите на новите познати, ще би трябвало да се окажете безкористни, и да покажете, че сте способни на благородни действия. През днешния ден може да започнете връзки, които да изиграят сериозна роля в живота Ви.

Дева
Очаква Ви един изцяло сполучлив ден. Благодарение на умеенето вярно да си поставяте цели и да организирате непознатия труд, ще постигнете огромни триумфи в работата. Сега е допустимо най-подходящото време за демонстрация на лидерски качества. Можете да давате разпоредби и да ръководите останалите, а резултатът няма да е по-лош от когато действате независимо. При това чудесно ще усещате, по кое време натискът Ви става прекалено огромен, и на време ще отстъпвате, заобикаляйки споровете. Съчетаването на безупречна логичност и блестяща вътрешен глас, ще Ви оказват помощ бързо да се справите с персоналните проблеми.

Везни
Днес ще Ви чакат радостни открития и приятни попадения в персоналния живот. Не сте и могли да си помислите, че всичко може да се окаже по този начин просто. Какво пък: хванете шанса си с две ръце и го дръжте крепко, че току-виж се премислил, изплъзнал се и се скрил в незнайно направление.

Скорпион
Днес няма да сте най-общителния човек и не желаете да бъдете, а и никой не изисква това от Вас, нито се пробва да Ви принуди. Общуването с обичания може да се ограничи до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от една дума – ОБИЧАМ. И всичко ще бъде наред.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог

Това, че чудесно умеете да вземате бързо верни решения, напълно не значи, че сте длъжни да решавате всичко и постоянно. За благополучие имате да организирате хората в групи и да им предоставяте опция да се оправят с нещата сами, като единствено им показвате нужното направление. Не се опитвайте да отхапете повече, в сравнение с можете да преглътнете, и не се опасявайте да разпределяте отговорностите, каквото и да Ви коства това, без значение дали те са работни или персонални.

Водолей
Да се свиете на кравай, да се заврете в най- далечния ъгъл и да се покриете с някаква дрипа.... Да, през днешния ден не сте най- общителния човек, а и не желаете да бъдете. А и по принцип, никой не Ви кара... Общуването с обичания може да ограничите до ласкава целувка или СМС, състоящ се единствено от две думи: „ Обичам те”, и всичко ще бъде задоволително.

Риби
За Вас денят ще бъде забавен и занимателен. В края му е допустима отмалялост, само че тя ще бъде приятна, напълно лишена от привкус на отчаяние, обилно огряна от насладата на удържаната победа. Интуицията Ви ще бъде доста мощна, с помощта на което ще успявате бързо да взимате правилни решения и безгрешно да действате в комплицирана обстановка. Желателно е да съкратите разноските, защото сте склонни да се разделяте с парите леко и безогледно. Впрочем, звездите нямат нищо срещу дълготрайните вложения, планувани от по-рано.

Източник: lamqta.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР