Овен Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
Овен Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Хороскоп за събота

Овен
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях...

Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще се коства, че по някакви аргументи не го обичате задоволително. Постарайте се да му докажете противоположното по всички вероятни и невъзможни начини. Покажете му, че не е прав, и че Ви е обичан както никой различен. Това в единствено и само по Вашите сили.

Дева
Странен ден е в действителност, от самото начало ще имате чувство за някаква обреченост. Не предизвиквайте ориста, че най-после в действителност може да ви застигне. Правете каквото би трябвало, пък тогава няма по какъв начин да не стане каквото желаете.

Везни
Днес звездите ще Ви дарят с още по-голямо омагьосване и дори с неприлична прелест, въпреки че не може да се каже, че имате потребност от това. Не е учудващо, че просто сразявате близките на място, та по тази причина би трябвало по-внимателно да боравите с това оръжие. И сами знаете, какъв брой мощно е Вашето омагьосване. А в този момент като го умножите по 100 и дори по хиляда?... Виждате ли? Така че се постарайте, да намалите оборотите...

Скорпион
Колкото и необикновено да звучи това, само че към този момент сте се уморили да пазите тайната – най-много за това, че Ви се желае целият свят да узнае за тази прелестна връзка, която е зародила сред Вас и един избран човек. Обикновено нямате нищо срещу погледите, хвърлени скришом, и тайните срещи, само че не и в този случай. Ако сте решили, отстоявайте своето!

Стрелец
През този ден в главата на Вашия обичан човек ще се появи някаква доста светла и доста непредвидена концепция, която ще увлече освен Вас, само че и него, в случай че бъде подредено и апетитно изложена. А това значи, че денят дава обещание да бъде за Вас забавен и изпълнен с позитивни страсти.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи дълго да Ви убеждава в справедливостта на всяко свое изказване, само че Вие, незнайно за какво напълно няма да му вярвате, даже и да постави за това оптимални старания. Може би пък във Вашата мнителност има някакъв аргумент, за което би трябвало да се замислите?

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
Днес не би било ненужно, да докажете своята обич с каузи, тъй като единствено красивите думи няма да свършат работа. Ако отивате на посетители (на сантиментално посещение), вземете със себе си не цветя и бонбони, а нещо значително и потребно. Парче месо и тиган, да вземем за пример... /lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР