Овен Днес не е най-подходящия ден , в който да

...
Овен Днес не е най-подходящия ден , в който да
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 27 март 2023 г.

Овен
Днес не е най-подходящия ден, в който да играете на уединен рицар и красиво да се отдалечавате по посока на залеза. Вместо това, по-добре общувайте повече със своите сътрудници, наблюдавайте ставащото и бъдете подготвени за всеки случай, в случай че да вземем за пример зародят непредвидени условия или проблеми. Трябва да се стремите към групови дейности, а да се изявите като воин, има и други дни.
Телец
Денят ще се подрежда доста хармонично. Ще получавате положителни резултати, прилагайки минимални старания и ще завоювате в действителност блестящи победи, в случай че у Вас се появи предпочитание да се потрудите. Този ден е извънредно подобаващ за решение на всевъзможни креативен задания - от образуване на необикновена сантиментална среща, до основаване на шедьоври на актуалното изкуство. Вие елементарно завоювате вниманието и през днешния ден евентуално няма да сте лишени от вниманието на противоположния пол.. Възможно е ненадейно завръщане на човек, който в миналото е разрушил сърцето Ви.

Близнаци
Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.

Рак
Безпристрастната позиция е постоянно най-правилната, а това е изключително годно през днешния ден, когато към Вас ще кипят куп страсти. Ако това се случи в професионалната сфера, пробвайте се, колкото може по-бързо да се окажете надалеч от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до персоналната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към прям диалог.

Лъв
Препоръката на звездите за през днешния ден е, да обърнете внимание през днешния ден на тостовете, които той ще подвига по време на празненството. Именно те ще покажат, до какъв брой фино той усеща настроението на вашите общи другари, какво му би трябвало от живота и до какъв брой той е самобитна персона.

Дева
Рутинните действия ще Ви доставят доста повече задоволство, в случай че за тяхното осъществяване са нужни непривични контакти, истински способи, модерни принадлежности или ексцентрични изто1ници на информация. Не е изключено по-често от нормалното да търсите електронните средства за всеобщо осведомление Не се тормозете да търсите подпомагане от хора, които смятате за съидейници. Днес те драговолно ще Ви окажат поддръжка. Само че не очаквайте от тях прекомерна сензитивност и прекомерно внимание към персоналните Ви проблеми.

Везни
Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.

Скорпион
През този ден Вашият обичан човек няма да Ви откъсва от работата, което до някъде ще Ви разстройва. До толкоз сте привикнали да му отделяте част от работното си време, че когато внезапно се окаже, че не е в близост, и разбиране няма да имате с какво да запълните оставащото Ви свободно време и къде да се дявате...

Стрелец
Вашия обичан човек ще бъде изумително несхватлив към всевъзможни смешки през този ден. Сякаш възприятието му за комизъм е заспало, и всичко казано ще приема за чиста монета. Не са изключени обиди и недоумение като резултат от сходни усещания.

Козирог
Готови сте да „ разпуснете ” и да си отдъхнете по този начин, както би трябвало? Прекрасно, тъй като звездите имат намерение да Ви устроят радостна вечер. Опитайте се, да поканите всички другари у Вас на посетители, да ги нагостите с нещо вкусно, да погледате някой филм и да си купите това-онова. Moжете да поиграете на някаква игра, да си поръчате пица или нещо от китайски ресторант, и да прекарате една хубава вечер. Крайно време е, добре да си отпочинете.

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Очевидно през днешния ден нещо по този начин мощно ще разстрои Вашия сътрудник, че Вие за пръв път от толкоз време нама да можете да видите сълзите му. А това, вероятно, ще Ви направи мощно усещане. Донесете кърпичка и говорете, говорете, говорете...Нищо не успокоява по- добре от думите. Само никога не повишавайте глас...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР