Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова

...
Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник /17.04.2018/

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.

Телец
Ако неотдавна сте се разделили със своя сътрудник, звездите Ви поучават най-малко за в този момент да не му търсите никакъв заместител. Наслаждавайте се на падналата Ви се независимост, само че единствено не се увличайте, тъй като тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занятие и подходяш сътрудник.

Близнаци
Дали има някой, който, както Вас, да умее да изпита наслаждение, без значение дали е самичък или в компания? Само че в дадения миг сте настроени да изпускате единствено позитивни флуиди, с коете не можете да не привлечете към себе си извънредно доста хора. Всичко може да приключи с това, че до Вас да се приближи някой, който може да Ви стане повече от другар. Не пропускайте този човек: необикновен, отзивчив и напълно не наподобяващ на хората, с които сте привикнали да поддържате връзка

Рак
За да постигнете трайно единодушие с сътрудниците, най-много ще Ви оказват помощ на практика съображения: материални или професионални. Не маловажна роля ще има съгласуването по мирогледни, правни и религиозни въпроси. Еднаквото обучение и сходните убеждения значително ще оказват помощ за постигане на рационална договореност. Не е изключено несъмнено влияние на вашето партньорство да окаже идно или отдавнашно пътешестване.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Вече усещате измененията и чувствате, че те ще се окажат много съществени. Ритъмът на живота Ви доста се е ускорил. Не си коства да се споделя, че Вашата сила е неизчерпаема, само че когато (както обикновено) оставате на крайник до късно през нощтта, се чувствате отговорни. Отхвърлете тези усеща още в този момент! Това е част от общия проект.

Везни
Разбирате, че е пристигнало време за промени, и чувствате, че първото нещо, от което би трябвало да се откажете - това са старите връзки. Да, нещата стоят тъкмо по този начин! Хората, с които общуването до скоро е било забавно и потребно, в този момент Ви пречат да се движите напред, да се развивате и да растете. Действайте обмислено( въпреки че това не е доста особено за Вас). По-добре е да се разделите като другари, в сравнение с като врагове. От друга страна, напълно не значи, че би трябвало да късате безусловно всички връзки. Например в случай че през днешния ден се скарате с индивида, който обичате, и с който виждате своето бъдеще, не се водете от непотребна горделивост, а направете първата крачка за оправяне на връзките. Не чакайте удобно стичане на събитията, тъй като това може и да не стане прекомерно скоро.

Скорпион
Това не е най-благоприятният ден за реализация за смели настоятелен планове и промени в професионалната активност. Старайте се със своите действия да не притегляте ненужно внимание. Няма да получите утвърждение, даже и да го заслужавате. Възможни са финансови усложнения и може да се наложи да се разделите със забележителна сума, и то не в лична изгода. Отношенията с околните ще станат по-напрегнати, и за жалост - по-малко доверителни. Любимият човек няма да е изключение. Днес ще е податлив по-скоро да Ви осъжда, в сравнение с да се отнася с схващане и съпричастност. Вечерта е добре да прекарате вкъщи, като по опция избягвате физичеко натоварване.

Стрелец
Ще се наложи да деянията невероятна еластичност, с цел да избегнете компликациите и споровете в връзките с околните си. Днес към Вас предявените условия ще бъдат толкоз високи, колкото и спорни, че да им отговорите ще бъде просто невероятно. Не жалете време за пояснения и не мислете, че не Ви слушат - най-важните Ви думи няма да останат без внимание. Денят е доста сполучлив за правене на покупки - придобиване на мебели, предмети за интериора и битова техника. Няма да допуснете неточност в избора, а и парите си няма да похарчите на вятъра.

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Днес ще Ви бъде доста радостно да прекарате всяка свободна минута с Вашия обичан и любящ човек. Благодарение на такия моменти може да се случат прекалено много прелестни неща. Дано по-често да Ви се падат такива дни на шанс....

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания./lamqta.com
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР