Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова

...
Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 7 декември 2022 г.

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.
Телец
Ако в този ден почувствате в душата си студ, бързичко си организирайте едно престояване пред камината. Може и да не запалите огън и дори е по- добре, да не го вършиме, само че сантименталната конюнктура ще предизвика многообещаващо предложение, а и горящи дърва е рисково да се оставят

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
За работа, изискваща систематизация (като да вземем за пример изйчаването на значими документи, сформиране на проекти или служебни отчети), а също и за съществени диалози с който и да било, избирайте утринните часове. През този интервал на денонощието сте най-концентрирани, виновни и целеустремени. През деня ще можете елементарно да се справите с осведомителните и интелектуални натоварвания. Успешно ще се справите и с възможното конфеденциално предписание, и освен това ще съумеете да си останете в сянка. Ако няма въпроси за разрешаване, можете до насита да четете книга, да коментирате новостите в Интернет, или просто да си бърборите по телефона.

Лъв
Ще можете да реализирате смели проекти, отнасящи се до професионалната активност. Денят е доста подобаващ за разискване в неофициална конюнктура на настоятелен вероятности и други значими въпроси. Може и да се окаже опция, да започнете да се занимавате със независима комерсиална активност. Вероятни са изненади и дарове, спонтанни празници и развлечения. Не се предлага, да се подхващат далечни пътувания. Ако са в компанията на обичания човек, е допустимо да зародят недоразумения. Краят на деня ще бъде обвързван с утежняване на самочувствието и за това време е по-добре да не планирате виновни задания.

Дева
Съвсем няма да Ви бъде елементарно през днешния ден да се помирите с това, че връзките с тогавашния и настоящ обичан човек са се трансформирали, и то - в не най-хубавата посока. Дори и да се опитате да пооправите нещата, само че до какъв брой си заслужава? Всичко си върви по своя ред в една закономерна поредност.

Везни
Днес е добре да позволите на своя обичан човек да Ви помогне в нещо, даже и помощта му изобщо да бе Ви е нужна. За него е доста значимо да почувства, че в действителност Ви е необходим като човек и доста цените наличието мъ, паралелно с Вас. В противоположен случай ще се наложи да го лекувате от неприятно въодушевление.

Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е обвързвано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкоз ослепително. Неочаквано и по неразбираеми аргументи ще стартират да се скапват връзките Ви с деловото обграждане.. По-късно ще се обясни, че провинен за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с околните Ви е комплицирано, а това ще се отразява на Вашата самонадеяност и концентриране върху своите ползи. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дрезни неимоверно доста. Нещата може да стигнат до оглушителен скандал.

Стрелец
Може да Ви се появи чувство, че на работата във всеки миг ще стартират някакви промени. Това може би е нов план, който ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов приветлив човек. Или пък е допустимо, да сте уловили аромат на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте, къде ще Ви доведат.

Козирог
Неочаквано уведомление ще Ви накара да се откажете от своите проекти. Старайте се да проявявате мъдрост и устойчивост, като се доверявате на интуицията си, и не се опасявайте, да отстоявате своите ползи. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достолепие. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с непредвиден план. Днес ще съумеете да решите значими фамилни въпроси, както и да създадете удобни условия за по-нататъшно развиване на връзките, играещи значима роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е прелестно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви естетика, могат мощно да Ви дразнат.

Водолей
Днес ще Ви се наложи да извършите доста сериозен избор сред работата, образованието и смяна в персоналния живот. Наистина изборът ще е комплициран, само че няма да го извършите сами, а Съдбата ще Ви помогне, или просто ще го направи вместо Вас. Дали обичаният човек ще си отиде, или в работата нещо ще се забърка... не се знае.

Риби
Днес ще бъде по-лесно да излеете душата си пред първия срещнат, в сравнение с да обясните на своите близки хора, какво става. Вероятно по този начин и би трябвало да извършите, в сравнение с да се мотаете неизслушани. И да се чувствате неудовлетворени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР