Овен Днес на Вашия любим човек няма да му се

...
Овен Днес на Вашия любим човек няма да му се
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днешния делничен ден

Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък - възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности.

Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
яма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!

Лъв
Днешният ден е образец за отлично равновесие сред забавление и концепции, стимулиращи мисленето. През целия ден ще преживявате примес от темпове и сили - никакви крайности, и по тази причина не се вълнувайте за рискови атракциони. Настроението Ви ще бъде доста уравновесено, а това ще помогне на близките да усетят по-голяма убеденост от взиманите от Вас решения. Критично преразгледайте своя ден и оценете промените, които би трябвало скоро да извършите.

Дева
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под надзор, когато получите голям сърпрайз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сърпрайзът потвърждава, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя, да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите остарялата рутина обратно. Всичко ще се подреди без Вашето присъединяване. Вие би трябвало единствено да се наслаждавате.

Везни
Този ден ще се наложи да посветите на не най- приятния метод на другарство - ще се наложи, да се оправдавате. Не е значимо, дали сте правили нещо неоправдателно или не – виновността Ви ще бъде оповестена за явна и не Ви остава нищо друго, с изключение на да я признаете и да се опитате да обясните своето държание. Късмет!...

Скорпион
С нещата, в които не желаете да посвещавате странични хора, би трябвало да се заемете още от сутринта. Така ще Ви е по-лесно да запазите тайната. Интуицията в този интервал ще бъде толкоз значима, колкото и оперативността. Колкото повече наближава вечерта, толкоз по-силна ще бъде потребността, да се заемете с решение на лични проблеми. В края на деня ще имате не неприятната опция да удовлетворите своите стремежи и прищевки. Ако сте родени през първата декада, погрижете се за своя външен тип и положителни обноски.

Стрелец
Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!

Козирог
В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.

Водолей
Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.

Риби
нес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР