Овен Днес маските падат. Може да видите някого в истинската

...
Овен Днес маските падат. Може да видите някого в истинската
Коментари Харесай

Примамливи оферти за 4 зодии, чакат ги печалби и любов

Овен

Днес маските падат. Може да видите някого в същинската му светлина, да си извършите сметката и да решите дали да продължите, или да преустановите контакта. Отстоявайте позициите си, в случай че сте сигурни в причините, с които разполагате. Ще получите висока оценка за работата си или за план, по който работите от много време. Убедителни сте и ще напреднете, в случай че съумеете да визиите тактиката си разбираемо. Поддържайте правилни връзки с близките.

Телец

Запазете успокоение и се дистанцирайте навреме, с цел да запазите и положителното си име. Сутринта отхвърлете каквото имате, тъй като следобедът се обрисува доста сантиментален. А и времето допуска интимни диалози на някое топло местенце. Все отново четвъртък е. Днешният ден ще още веднъж е кондензиран с доста напрежение. Във всяка обстановка, в която попадате, се стремете да обогатявате вижданията си.

Близнаци

Времето е положително за учене, за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Имате опция да подобрите материалното си състояние и да извършите печеливши вложения. На работното си място ще се справите още до обед сполучливо със дилемите си. Чувствате се доста добре и най-вероятно ще намерите време и за обичано занятие. Ще получите умен съвет от по-опитен или по-възрастен сътрудник в точния миг.

Рак

Динамичен, може би малко уморителен, само че запаметяващ се ден. Мислете по-ведро, има какво да ви радва. Борбени за реализацията на задачите си, Раците позволяват една съществена неточност при реализиране на желанията си, а точно спорове във взаимоотношенията. Емоцията, бликаща от вас, за следващ път блокира възможностите ви за триумф. Чувствате се поуморени, само че не би трябвало да се отдавате на отмора таман през днешния ден, защото ви чакат доста неща за извършване.

Лъв

Днешният ден ще ще се окаже извънредно спокоен. Не е изключено да получите забавни предложения за обща работа или бизнес. Подвластни сте на страстта. Това е смешка, несъмнено, само че е хубаво от време на време човек да живее с тази мисъл, нали…. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си, отпуснете се.

Дева

Абстрахирайте се от външни препоръки. Ще зародят диалози и въпроси от високостоящи. При някои започват новости у дома. При мнозина от Девите може да се приказва за прочут застой в деловата сфера, който към този момент провокира безпокойства у тези, които са ангажирани в бизнеса. Ще платите с наказване или орязване на заплата, в случай че сте допускали съществени неточности на работното място.

Везни

Успехът ви е обезпечен, в случай че не сте прибързани и планирате работата си. Всичко това ще ви се отрази повече от добре, само че въпреки всичко внимавайте с страстите. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето и интуицията си. Очаквайте приятни сърпрайзи и изненади. Вашата полова страст и засилена емоционалност може да прерасне в спор с обичания човек, подобаващи са нови задължения и настоятелен връзки.

Скорпион

Имате потребност тъкмо от това. Време е за отмора и за угаждане на вашите лични потребности. В същото време сте и непривично прочувствени. За момента е най-опасно да влизате в спорове, тъй като по-агресивните надали запазят успокоение, и развръзката ще е отрицателна. Няма да е добре, в случай че вземете значими решения.

Стрелец

Преговорите ще зациклят, ще влизате в непотребни разногласия и разправии вкъщи и на работното място. Старанието ви няма да остане неусетно. Организирайте добре работата си, с цел да се справите със отговорностите си. Ако сте разсеяни, по-добре не взимайте значими решения и не обсъждайте финансови вложения. Амплитудата на страстите ви е прекомерно необятна.

Козирог

Главното в този момент е да отличавате обстоятелствата от измислиците. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Известие ще промени радикално живота ви. Намерете метод да си починете измежду успокоение и усамотение. Някой ще се опита да манипулира мнението ви или да отстоява позициите си с вашето съучастничество. Обстановката може да стане взривоопасна, да се стигне обвинявания на тематика взаимна преданост. Следвайте правилата и отстоявайте на първо място персоналните си ползи.

Водолей

Няма да е от скучните дни. Анализирайте даденостите и преценете опциите си, с цел да сведете риска до най-малко в работата си през днешния ден. Откажете се от срещите и запознанствата. Трудностите, които ви блокират работата до обед, са преодолими. Запазете успокоение. Избегнете споровете с самообладание и премълчаване. Ако решите да пазарувате, денят е сполучлив, с цел да изберете най-хубавото, само че не го правете в работно време, с цел да избегнете интригите от вашите сътрудници.

Риби

Разпределете добре времето си и действайте. Внимавайте с деловите запознанства. Първият дребен триумф ще ви зареди с оптимизъм и оттова нататък всичко ще ви се получава елементарно. А най-хубавото от всичко е, че ще можете да споделите тези приятни мигове с околните и да получите схващане. Ще получите умен съвет от по-опитен или по-възрастен сътрудник в точния миг. Моментът също е подобаващ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си.

Източник dunavmist.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР