Овен Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на

...
Овен Днес, както никога, ще Ви е нужно потвърждение на
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък, 2 март 2023 г.

Овен
Днес, както в никакъв случай, ще Ви е нужно удостоверение на това, че фактически Ви обичат, че сте нужни и мечтани. Затова в случай че не постъпят такива потвърждения, започнете да тропате с крайници, да блъскате с юмруци и по всякакъв начин демонстрирайте своето отегчение, Само не забравяйте да кажете по какъв мотив е то, тъй като другояче напъните Ви ще бъдат напразни.
Телец
Ако има нещо, до което настойчиво се пробвате да се доберете на работата си, през днешния ден има огромна възможност най на края да видите напредък в това направление. Разбира се, няма никаква гаранция, че всичко ще тръгне по този начин, както би Ви се желало, само че при такива неща в никакъв случай не може да има гаранция за всичко. Но пък тъкмо това прави упованието по този начин завладяващо: в никакъв случай не знаеш, какво може да очакващ в идващия миг.Така че раздвижете пръсти, изпратете нужните електронни известия и чакайте, с цел да видите какво ще стане. Възможно е да се наложи и да позвъните на някое и друго място.

Близнаци
Днес няма да Ви е елементарно с всички тези трудности, спирки и спънки, изключително в случай че сте се отправили на странствуване. Но за Вас е типична еластичност, тъй че ще съумеете да се справите с всичко. Внимателно проследявайте всичко, обвързвано с графика Ви, проверявайте всички свои проекти и резервации в ресторанта, с цел да получите удостоверение. Убедете се, че всичко е наред, и нещата ще преминат, както би трябвало.

Рак
Самота - това е, когато имате телефон, а Ви звъни будилник. Днес, за жалост, ще се наложи да осъзнаете цялата дълбочина на тази фраза. Вашата половинка ще бъде прекомерно доста заета, с цел да Ви отдели задоволително внимание. Опитайте се да извлечете от свободния от нея ден най-много изгода! Имате толкоз несвършени неща...

Лъв
Ако напоследък обичания човек не е в въодушевление, и Вие се досещате за повода, не се стеснявайте, да обсъдите това. Но дайте да се разбете, че в случай че всичката работа е във въпроса, който към този момент сте решили, то е по-добре, да не повдигате тази тематика още веднъж. Сега сте сходни на магнит, тъй че не е допустимо да Ви се откаже каквото и да било, и за Вашия събеседник няма никакви шансове да Ви победи в разногласието.

Дева
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че има извънредно възприятие за комизъм, а Вие в доста случаи няма да можете да се съгласите с това. Звездите Ви поучават да намекнете на Вашия обичан човек, че някои тематики напълно не са Ви смешни, занимателни и занимателни.

Везни
Идеално време за артисти, музиканти и художници. Ако съумеете да избегнете отрицателните страсти в семействето и с възлюбените, както и да деянията въздържаност и правдивост при решение на финансовите въпроси, за вас може да възникант непредвидени настоятелен и сантиментални благоприятни условия.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
През този ден ще сте загадъчни и непостижими както за своя обичан човек, по този начин и за останалите. Поведението Ви ще бъде толкоз непредсказуемо, а претекстовете - по този начин неразбираеми, че околните Ви хора ще се губят в догадки и подозрения. И напълно не е наложително, да могат да стигнат до правилен извод.

Козирог
Днес, още от сутринта, ще Ви е доста нужен Вашия „ вграден ” детектор на нелепостите ” - някои хора прекомерно интензивно ще натрапват на обкръжаващите своите стремежи. Те няма да се стесняват да споделят всичко, което Ви е комфортно, стига единствено това да може да им помогне да се окажат там, където желаят да попаднат, само че в техните думи ще има малко здрав разсъдък. Ще можете да ги подушите от километър, и съответстващо да извършите промяна на своята траектория. С протичането на деня още веднъж ще се окажете във своята буря. Отново ще Ви бъде удобно да бъдете самите себе си, и ще сте подготвени да установите същински връзки с хората.

Водолей
Днес може да възникне спор сред Вашия обичан човек и Ваш другар, а тъкмо Вие ще се наложи да решавате техните проблеми. Това не е най-приятното, забавно и завладяващо занимания, само че различен излаз за момента просто няма да имате: ще се наложи да се примирите, да се стегнете и да поиграете на гръмоотвод.

Риби
Този ден е подобаващ за всяка креативна активност. И през днешния ден безупречният усет няма да Ви изневери, и за всяка обстановка ще намерите най-изящното решение. Хората, които ще се възхищават на Вашите гении ще са премного, само че измежду тях ще се окаже и извънредно неприятна персона, която ще се опита да Ви манипулира благодарение на хвалебствие. От това следва, че комплиментите би трябвало да слушате освен на драго сърце, а и с неотслабващо внимание. Не може да се каже, че този ден е най-подходящият за сантиментални запознанства. Много елементарно стартирате да фантазирате и да си измисляте това, което няма нищо общо с действителността. За Вас е най-добре (и най-безопасно), да се заемете с някакъв тип творчество
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР