Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие,

...
Овен Днес излишните размишления за смисъла на Вашето съвместно битие,
Коментари Харесай

Близнаци: Денят ще бъде неспокоен

Овен
Днес непотребните размисли за смисъла на Вашето взаимно съществуване, могат единствено да Ви разочароват. Умът и сърцето очевидно ще водят война и по тази причина звездите Ви поучават, да се вслушате точно в сърцето, а мозъкът да оставите да помълчи. Днес никой за нищо не го пита...

Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Денят ще бъде разтревожен, а това надали ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в конюнктура на нравствен комфорт, наслаждавайки се на незабързания метод на живот. Сложно ще се подреждат връзките с представителите на по-възрастното потомство. Разногласията ще стават все по-сериозни, и единствено най-отстъпчивите представители на знака ще намерят метод за компромис. Неочаквано ще възникне нужда, да извършите корекции в своите ежедневни навици. Бъдете подготвени и за това, че проектите ще се наложи да измененията, по самостоятелни от Вас условия.

Рак
Успехът на фамилния живот на Раците през днешния ден директно ще зависи, дали брачният партньор Ви ще успее да употребява всички благоприятни условия за Вашата отмора. Вероятно Ви е омръзнало да се прозявате сред четири стени и Ви се желае малко независимост. Какво, сътрудникът Ви е ангажиран? Може да отидете да се проветрявате независимо.

Лъв
Днес ще Ви се прииска, да споделите собствен проблем с представител на противоположния пол. Какво пък - проблем с търсене на събеседник няма да имате: ще го намерите доста бързо и повече от сполучливо. Но няма ли да се побоите, да споделите с него най-съкровеното, което имате?...

Дева
Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.

Везни
Може в този момент да танцувате и лудувате, само че скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете почитание към обстоятелството, че е допустимо да имат потребност от някакъв интервал на мъртвило. Обезателно им протегнете ръка и им покажете, че постоянно могат да разчитат на Вас, само че бъдете търпеливи, в случай че предлагането Ви не може да победи тяхното угнетено положение. Позволете им да вървят напред с удобна за тях скорост и когато бъдат подготвени, те и сами с наслада ще се върнат към привичното състояние на нещата.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Завоюването на индивида на Вашите фантазии, отива към своя край. Скоро той ще се съобщи на милостта на спечелилия и ще живеете, както се споделя, дълго и щастливо. Само си помислете: когато тази фантазия се сбъдне, няма ли да Ви стане скучно да живеете? И може би не си заслужава по този начин да ускорявате събитията, а да завоювате непристъпното сърце по-бавно?

Козирог
През днешния ден може да Ви хрумне, да започнете да се оплаквате от отмалялост. Напълно евентуално е, деликатно да Ви изслушат, да си придадат съчувстващ тип и незабавно да Ви помолят, да се заемете с това, да свършите това и да се оправите с еди- кое си нещо. Единствения късмет да си отдъхнете е, да отидете за ден- два на посетители.

Водолей
Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.

Риби
Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да разбере, какво тъкмо желаете да получите от него, и затова - по какъв начин да постъпи в създалата се комплицирана обстановка. Постарайте се да създадете доброжелателна атмосфера, която да му помогне по-бързо да се ориентира в това, което става.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР