Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни

...
Овен Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 13 ноември 2022 г.

Овен
Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на диалога, който ще Ви мине през разум да проведете с членовете на фамилията си. За страдание това ще провокира съществени различия. Може би вместо да дрънкате на вятъра, е по-добре да помислите, по какъв начин да решите казуса с парите. Всъщност, имате късмет да измислите нещо стойностно и напълно не неприятно.
Телец
В никакъв случай не би трябвало да се съмнявате в своите качества! В препълнения Ви график няма място за подозрение. Освен това те са изцяло неоснователни. Вие освен ще можете мигновено да разгледате евентуалните проблеми и спорове, само че ще съумеете и да покажете метод за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента, когато ще постигнете своето и ще дарите на обстановката своето неповторимо обаяние.

Близнаци
Предстоят Ви едновременно няколко забавни и многообещаващи оферти, а здравият разсъдък и опит вероятно ще подскажат, кое от тях би трябвало да изберете. Важното е, да не вярвате на обещанията на малко познати хора и нови сътрудници. Помнете, че през днешния ден единствено Вие имате същинска визия за своите благоприятни условия, а останалите са склонни да ги надценяват. Ще Ви зарадват вести, отнасящи се за другари и далечни родственици. В живота Ви всичко е изцяло устойчиво, само че се чувствате поблазнени от мисълта, да се намесите в непозната работа. Въздържайте се от сходни действия, тъй като за никого няма да са от изгода.

Рак
От време на време всеки от нас получава опция да се окаже в светлината на прожекторите, изключително що се отнася до връзките. Става въпрос да започнете, прекратите или да ги изведете на кардинално ново, съществено равнище. Сега е настъпил Ваш ред, а Вие несъмнено ще извлечете оптималната изгода от този късмет. Добрите вести се заключават в това. Че няколко благоразумни небесни светила остават нащрек, и ще са повече от щастливи, в случай че съумеят да Ви окажат поддръжка. За всичко, което би трябвало да извършите, се вслушвайте в личната си вътрешен глас.

Лъв
Лъвовете вършат доста старания, с цел да прекарат този ден радостно и забавно, само че напъните им ще се окажат напразни. Скука - това е думата, която малко, ясно и тъкмо характеризира този ден. Единственият метод да я избегнете е да се занимавате с нещо потребно, въпреки и не доста увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, главното почистване би се оказло доста по-ефективно забавление, в сравнение с срещата с другари. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните полезности поддържате връзка умно и безгрешно.

Дева
Не бъдете прекомерно съществени - този ден представлва низ от нелепи катастрофи, на които може единствено да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разформироване, а не да се се заседявате пред тв приемника: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от изгода. Може да се срещнете с отдавнашни прочут, което единствено ще укрепи предходните благосклонности. Бързо ще съумеете да се справите с вътрешните си несъгласия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в чудесно въодушевление.

Везни
Проявете креативен метод, употребявайки през днешния ден наличните Ви принадлежности. Имате на разположение запас, от който не се възползвате, макат че би трябвало да го извършите. Възможно е още да не сте го разпознали, по тази причина погледнете на днешния ден от друга позиция и вижте, какво ще се получи от това. Възможно е Вашето привидение да се окаже замъглено от някакво възприятие на виновност, само че щом разберете, какъв брой доста можете да получите, то незабавно ще се разсее. Просто би трябвало да се възползвате от новата опция, незабавно щом се появи...

Скорпион
Дне Вашия обичан човек дълго ще проучва връзките посред ви – надали не с лист хартия, таблици и формули, с цел да пресметна какво би обидило в близко бъдеще и двама ви. Каквито и да са неговите заключения, помнете, че всичко може да се промени, стига да има предпочитание.

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията.

Козирог
Днес много мощно ще се паникьосвате, и това ще бъде най-вече за незначителни неща. Нищо съществено не заплашва нито Вашия обичан човек, нито връзките Ви с него. Притеснителна е единствено Вашата суматоха, която има в действителност разрушителна мощ. Струва ли си?

Водолей
Днес престои малко да поизлъжете своя обичан човек, с цел да не му развалите настроението или визията му за Вас. Само че не забравяйте, че тайното рано или късно става очевидно. Заптова, в случай че имате опция да не лъжете, не го правете!

Риби
Предстои Ви нещо ново. Нов план? Нова квартира? Нова обич? Възраждане на вярата? Нова сила? Нов тип спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, с помощта на нечия блестяща концепция да се продава спрей с аромат на нова кола?... Каквото и да е, то може да се окаже много вълнуващо...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР